MRM

Het nieuwe geluid binnen de overheid.

MRM Interim

Wil jij jouw talent en kennis optimaal benutten en inzetten in een afwisselende werkomgeving en projecten? Ben jij op zoek naar flexibiliteit in werkzaamheden en werkomgeving maar wil je ook onderdeel zijn van een inspirerend team en de zekerheid hebben van een vaste basis? Dan is werken bij MRM iets voor jou!

De kernwaarden van MRM – werkplezier, aandacht, humor om te lachen en toewijding – zorgen voor een prettige werksfeer waarin prestatie en ontspanning hand in hand gaan.

Overheid

Waarom in dienst bij MRM?

Binnen onze overheidsdienstverlening zijn wij actief binnen het ruimtelijke en sociale domein. Binnen het ruimtelijk domein begeven we ons o.a. op stedelijke ontwikkeling, omgevingsrecht, milieukunde en planologie. Binnen het Sociale Domein zijn wij actief binnen de onderwerpen jeugd, WMO, welzijn en participatie.

Onze collega’s worden o.a. ingezet op projectleidersfuncties, adviserende functies en functies in de uitvoering.

Naast ons actieve netwerk binnen opdrachtgevers en (interim) professionals, bieden wij jou de mogelijkheid om jezelf te ontplooien als mens en als professional. Denk hierbij aan coaching, kennisdeling, doorgroeimogelijkheden en loopbaanbegeleiding.

Kortom, detachering bij MRM biedt jou:

  • Boeiende opdrachten bij vooraanstaande bedrijven, instellingen en overheden;
  • Flexibiliteit en gevarieerde opdrachten met zekerheid vanuit MRM;
  • Een werkgever die in de breedte met jou meedenkt, dit kan zijn als het gaat om (persoonlijke) ontwikkeling, opleiding, kennisdeling en loopbaanbegeleiding;
  • Een ondernemende werkgever met een open, persoonlijke, gelijkwaardige benadering en cultuur.

Overheid

Ik ben een professional

Het vinden van werkgeluk is over het algemeen een zoektocht die zorgvuldig en weloverwogen tot stand komt. Werken bij MRM biedt jou een persoonlijke benadering, de mogelijkheid op ontwikkeling en een diversiteit aan interessante opdrachten bij onze opdrachtgevers in de profit- en non-profitsector.

Persoonlijk in contact komen met één van onze adviseurs is daarbij het begin. Daarna inventariseren wij jouw competenties, drijfveren en behoeften, zullen wij jouw persoonlijk profiel optimaliseren en dit koppelen aan de kansen en mogelijkheden binnen de arbeidsmarkt en de opdrachtgevers van MRM. Ook word jij persoonlijk begeleid in het proces om tot een passende opdracht te komen. Hoe dit in zijn werk gaat staat hieronder beschreven.

Eerste contact

Tijdens het eerste contact zal er telefonisch overleg zijn waarin gekeken wordt of we bij elkaar zouden kunnen passen. Er wordt in het kort gekeken naar of de inhoud en ambities van beide partijen op elkaar aansluiten.

Kennismakingsgesprek

Tijdens de kennismaking wordt er door één van onze (senior) recruiters ingezoomd op jouw behoeften, drijfveren en competenties. Er wordt gekeken of deze aspecten aansluiten bij die van MRM en vanzelfsprekend vertellen we jou meer over onze organisatie & werkwijze.

w

Vervolggesprek

Na een positief kennismakingsgesprek zal er in het tweede gesprek dieper ingezoomd worden op jouw drijfveren en ambities en wordt de koppeling gemaakt naar de mogelijkheden binnen MRM. Als het gevoel van beide kanten positief is gaan we verder in gesprek om te kijken of we jou aan ons team kunnen toevoegen.

Toegegevoegd aan het team

Je bent onderdeel geworden van het MRM team! De gezamenlijke doelen en strategie worden geconcretiseerd en je wordt in contact gebracht met collega’s binnen het team van MRM.

Netwerken, gesprekken & opdrachten

Jouw persoonlijke profiel wordt geoptimaliseerd en interessante opdrachtgevers worden met jou doorgenomen. De adviseurs leggen contacten met onze opdrachtgevers, houden je op de hoogte van de status en zorgen ervoor dat je op gesprek mag bij één van onze opdrachtgevers. In dit traject zal je volledig begeleid worden door MRM zodat je goed voorbereid op gesprek gaat. Dit alles leidt tot een mooie opdracht bij onze opdrachtgever!