ADVISEUR RUIMTELIJK DOMEIN

VacatureADVISEUR RUIMTELIJK DOMEIN

Kan jij overtuigend adviseren en heb jij affiniteit met het ruimtelijk domein? Werk jij graag binnen een dynamische werkomgeving in een enthousiast en gedreven team? Word dan Adviseur Ruimtelijk Domein bij MRM Interim & Advies!

Wat een baan als ADVISEUR RUIMTELIJK DOMEIN inhoudt

Als Adviseur Ruimtelijk Domein bestaat je functie uit drie aandachtsgebieden. Ten eerste richt je je op het onderhouden en uitbreiden van bestaande relaties. Je start nieuwe samenwerkingen, allen binnen het ruimtelijk domein in Noord-Nederland. Wat we hier concreet mee bedoelen?

Onder ruimtelijk domein verstaan wij alle inspanningen die de (semi-)overheid verricht rond milieu, ruimtelijke ordening, bouwen, water en natuur. Termen zoals VTH (vergunningverlening, toezicht en handhaving), omgevingswet, bestemmingsplan, duurzaamheid horen hier bij. Je hoeft de bijbehorende wet- en regelgeving niet te kennen, maar het is wel belangrijk dat je affiniteit hebt met dit aspect van de functie.

Onze opdrachtgevers binnen het ruimtelijk domein zijn vooral gemeentes, provincies en omgevingsdiensten. Vanuit ons (enige) kantoor in Groningen richten wij ons op de provincies in Noord-Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel). MRM wordt per dag bekender bij opdrachtgevers, maar er zijn nog vele opdrachtgevers waar we zaken mee willen doen. Hier kom jij in beeld. Je krijgt de vrijheid om naar eigen inzicht onze samenwerkingen met opdrachtgevers in regio Friesland en kop Overijssel uit te breiden. Je kan je voorstellen dat hier veel kennismakingsgesprekken, telefoontjes en netwerkgesprekken bij komen kijken. Een gezonde dosis enthousiasme en lef om nieuwe contacten te leggen is wenselijk. Commercieel, maar wel met de menselijke maat. Je “verkoopt” namelijk mensen, geen shampoo.

Ten tweede zorg je ervoor dat onze collega’s geplaatst worden bij (nieuwe) opdrachtgevers. Geplaatst? Momenteel hebben we 63 collega’s (26 sociaal domein, 37 ruimtelijk domein) die bij ons in dienst zijn en via detachering werken bij en voor opdrachtgevers. Onze collega’s werken dus op tijdelijke basis (gemiddeld ongeveer 9 maanden) voor een opdrachtgever waarna het jouw taak is om hen aan een vervolgopdracht te helpen. Jij weet gelukkig wat en wie opdrachtgevers zoeken, nu en op de langere termijn en zorgt er samen met je collega recruiters voor dat de juiste collega aan de juiste opdracht gekoppeld wordt. Je maakt hiervoor voorstelprofielen, afspraken met opdrachtgevers over uurtarieven, looptijd, eventuele begeleiding en zorgt er te allen tijde voor dat je administratie op orde is.

Ten derde begeleid je de collega tijdens zijn/haar inzet bij de opdrachtgever. Daarbij zorg je er enerzijds voor dat de opdracht goed wordt uitgevoerd. Je haalt actief feedback op bij de bijbehorende teammanager en stuurt bij waar nodig. Met de collega voer je meer HR-gerelateerde gesprekken over o.a. ontwikkeling. Denk hierbij aan een startgesprek (bij aanvang opdracht), tussentijdse gesprekken, evaluatie (na opdracht) en beoordelings-/jaargesprek.

Van ons mag je verwachten dat we jou ondersteunen waar nodig. Je komt terecht in het kantoorteam, dat bestaat uit collega adviseurs Manon (RD) en Avner (SD), recruiters Otto (RD), Linda (SD) en Rolf (SD), office manager Ingrid, financieel administratief medewerker Judith en de twee eigenaren van MRM, Robin en Menno. Allen worden we gedreven door (inzet op) werkplezier en onderlinge verbinding op een nuchtere wijze.

Mochten we de expertise zelf niet in huis hebben dan zijn er allerlei trainingen die je op maat kan volgen.

vacature-consulent-jeugd

Functie-eisen

Voor het uitvoeren van deze functie, is dit grotendeels wat jij brengt:

 • Hbo- werk- en denkniveau;
 • Meerdere jaren aantoonbare commerciële ervaring;
 • Ervaring binnen/affiniteit met het ruimtelijk domein binnen de (semi-)overheid;
 • Mensgerichte, resultaatgerichte en enthousiaste houding;
 • Ervaring met het coachen en begeleiden van mensen (pré);
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Goede beheersing van de Friese taal (pré).

Twijfel je aan eigen geschiktheid voor deze functie? Voel je vrij om te bellen met Manon Bronsema (06 5315 2054) om mogelijkheden te ontdekken. 

Wat wij je bieden

Natuurlijk hebben we leuke en vakinhoudelijke collega’s, daarnaast bieden we:

 • Bruto maandsalaris afhankelijk van je kennis en ervaring tussen de €2750,- en €4400,- o.b.v. een 36-urige werkweek;
 • Jaarcontract voor 32 tot 36 uur per week;
 • 22,5 vakantiedagen o.b.v. 36 uur waarvan 4,5 IKB-dagen;
 • Individueel keuzebudget (12,33% per maand), vrij in te vullen voor salaris/verlof/fiscaal vriendelijke doeleinden;
 • Bonusregeling op basis van team- en individuele doelstellingen;
 • Mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken;
 • Pensioenopbouw bij ASR;
 • Opleiding/cursusmogelijkheden binnen je vakgebied;
 • Laptop en telefoon van de zaak;
 • Leaseauto (elektrisch) of reiskostenvergoeding.

Over MRM Interim & Advies

MRM Interim & Advies bestaat uit 63 deskundige en gedreven collega’s en is actief binnen het ruimtelijk en sociaal domein. Onze opdrachtgevers zijn vooral (semi-)overheidsinstanties, zoals gemeenten, provincies, welzijnsorganisaties en omgevingsdiensten in geheel Noord-Nederland. Onze collega’s worden ingezet in verschillende functies, van strategisch tot operationeel niveau. Denk hierbij aan adviseurs, projectleiders, programmamanagers en consulenten.

Bij MRM steken we in op een duurzame en gelijkwaardige verbinding met elkaar. Een persoonlijke benadering en duidelijkheid, daar draait het bij ons om. Wij geloven in de kracht van samenwerken met mensen die bij ons passen. Samen met jou zijn we onderscheidend in de markt op basis van persoonlijkheid en kwaliteit.

We leren je graag kennen en vinden de persoon achter een cv het belangrijkste. Wij zijn benieuwd wie je bent, wat je drijft en waar je naartoe wil. Elke carrière is uniek, net als onze werkwijze. Hierbij staan 3 kernwaarden centraal:
 • Verbonden
 • Nuchter
 • Werkplezier
vacature-consulent-jeugd

Zó werkt solliciteren bij MRM

Ga je solliciteren op de vacature? Dan passen we onze sollicitatieprocedure aan op jouw specifieke situatie. Zo kunnen we het traject in twee weken geheel doorlopen!

STAP 1

Solliciteer op onze vacature via het formulier op onze site

STAP 2

1e gesprek met onze recruiters, Otto Schutte en/of Manon Bronsema

STAP 3

2e gesprek met Otto/Manon en Robin Broekema (Directeur Commercie).

STAP 4
Een wederzijdse klik? Vertrouwen in een mooie samenwerking? Dan ontvang je een arbeidsvoorwaardenvoorstel en teken je jouw contract bij ons op kantoor.

SolliciteerADVISEUR RUIMTELIJK DOMEIN

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 2 bestanden uploaden.