8 januari 2021

Allround Jurist

Vacature

Allround Jurist

Als Allround Jurist, werkzaam in een politiek/bestuurlijke omgeving zoals een gemeente, provincie of omgevingsdienst, zit je boven op het vuur. Ontwikkelingen in de maatschappij, veranderingen in wetgeving en interne verschuivingen hebben vaak grote gevolgen. Dat vraagt om een hoge kwaliteit en flexibiliteit van het juridisch handelen van gemeenten, en dus ook van de Allround Jurist. Het, onder andere, juridisch adviseren van je collega’s binnen de organisatie waar jij werkzaam bent vereist naast goede juridische kennis, een goede politieke antenne en uitstekende communicatieve vaardigheden.

Waarom jij bij MRM past…

Wij geloven in de kracht van samenwerken met mensen die bij ons passen. Samen met jou zijn we onderscheidend in de markt op basis van persoonlijkheid en kwaliteit.

De persoonlijke benadering en duidelijkheid, daar draait het bij ons om.

We leren je graag kennen en vinden de persoon achter een CV het belangrijkste; Wij zijn benieuwd wie je bent, wat je drijft en waar je naartoe wil.

Samen met één van onze Adviseurs pak je ruimtelijke vraagstukken op waar jij warm voor loopt. Begeleiding tijdens het gehele traject; Ons team staat voor je klaar.

Nuchter. Helder. Transparant.

Wat jou typeert…

Je bent jurist en houdt van je vak. Je hebt een gezonde honger naar kennis en persoonlijke groei. Je hebt een hart voor het werken in het publieke domein, bent maatschappelijk begaan en helpt de burger of je collega graag aan goed juridisch advies.

Als Allround Jurist pak je graag de moeilijkste juridische dossiers op en ziet juridisch puzzelen als dé uitdaging in je werk. Je flexibele instelling en communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat je op alle niveaus sterk staat. Advies geef je gevraagd en ongevraagd, aan zowel de burgers, bedrijfsleven, collega’s en het college.

Spreek dit alles je aan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs en ervaar het!

Wil je graag op een van onze vacatures reageren?

Laat je gegevens achter op dit formulier, dan nemen we contact met je op.