13 maart 2021

Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening & Coach

Senior – Medior (24 uur – 36 uur)

Vacature

Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening & Coach

De wereld om ons heen is constant in beweging, letterlijk én figuurlijk. Werken in het Noorden staat garant voor een uitdagende werkomgeving en constant veranderende dynamieken; groeiende steden, krimpgebieden, gasproblematiek en woningnood, om enkele ruimtelijke vraagstukken te noemen. Hét werkveld van planologen en sociaal geografen; het inrichten van de leefruimte, de veranderingen die daarin plaatsvinden en het bestuderen van de maatschappelijke oorzaken en effecten van die ruimtelijke ontwikkelingen.

Wat ons typeert ...

Wij geloven in de kracht van samenwerken met mensen die bij ons passen. Samen met jou zijn we onderscheidend in de markt op basis van persoonlijkheid en kwaliteit. 

De persoonlijke benadering en duidelijkheid, daar draait het bij ons om. 

We leren je graag kennen en vinden de persoon achter het CV het belangrijkste; Wij zijn benieuwd wie je bent, wat je drijft en waar je naartoe wil. 

Samen met één van onze Adviseurs pak je ruimtelijke vraagstukken op waar jij warm voor loopt van begin tot eind.

Wat jou typeert…

Je wilt graag impact maken op de leefomgeving en bent bedreven in het adviseren als het gaat om Ruimtelijke Ordening- dossiers. Je beschikt over de nodige ervaring als het gaat om het begeleiden van planologische procedures, overleggen voeren met initiatiefnemers, interne en externe partijen en beschikt over (strategische) adviesvaardigheden omtrent landelijke en/of stedelijke gebiedsontwikkeling.

Naast de hierboven omschreven taken krijg je een rol in het inhoudelijk coachen en begeleiden van junior en medior Beleidsadviseurs Ruimtelijke Ordening binnen MRM. Tevens wordt je betrokken in strategische vraagstukken binnen MRM.

Vanzelfsprekend beschik je over het diploma Sociale Planologie/Geografie of een soortgelijke opleidingsachtergrond.

Wil je graag op een van onze vacatures reageren?

Laat je gegevens achter op dit formulier, dan nemen we contact met je op.