Beleidsmedewerker Wonen

VacatureBeleidsmedewerker Wonen

Ben jij een overtuigend Beleidsadviseur Wonen, met de wil om impact te maken op maatschappelijk niveau? Werk jij graag binnen een dynamische werkomgeving mét de zekerheid en garantie van een vast dienstverband? Word dan Beleidsmedewerker Wonen bij MRM Interim & Advies!

Werken als Beleidsmedewerker Wonen bij MRM

Als Beleidsadviseur Wonen kom je bij MRM in dienst, waarna wij samen op zoek gaan naar een uitdagend en bijpassend project bij een van onze opdrachtgevers. Hierin houden we rekening met jouw wensen, waaronder ambities en reistijd. Projecten hebben verschillende doorlooptijden, variërend van 3 maanden tot meerdere jaren. Daarbij werk je op locatie van de opdrachtgever, vanuit huis of gezellig vanuit ons kantoor in Groningen.
Wil je je verder ontwikkelen binnen jouw vakgebied? Dan kijken we samen naar interessante cursussen en/of opleidingen. Zelf organiseren we eens per kwartaal een kennissessie en koppelen we je altijd aan andere collega’s, waaronder onze domeincoördinator Jack Lüchtenborg. Zo creëren we samen continu toegevoegde waarde voor jou en onze opdrachtgevers. Wil je zelf je kennis delen met jouw MRM-collega’s? Dan zorgen we hiervoor!
vacature-beleidsadviseur-wonen

Wat ga je doen als Beleidsmedewerker Wonen?

Wat je precies gaat doen als Beleidsmedewerker Wonen, hangt uiteraard af van het project en van de ervaring die je meebrengt. De onderstaande werkzaamheden kunnen tot de taken behoren:
 • Bijdragen aan het vormgeven van het woonbeleid, zowel de visievorming als de beleidsontwikkeling
 • Adviseer je over woningbouwontwikkelingen en nieuwbouwprojecten. Daarbij maak je continu de vertaling naar aanpalende beleidsterreinen, zoals die van het sociaal domein
 • Nauw samenwerken met woningcorporaties, projectontwikkelaars, beleggers, huurdersorganisaties en andere initiatiefnemers
 • Beantwoorden van vragen van inwoners, bedrijven, raadsleden en wethouders

Functie-eisen

Wat breng jij mee als Beleidsadviseur Wonen? Om op onze vacature Beleidsmedewerker Wonen te solliciteren, heb je in grote lijnen de volgende capaciteiten nodig:
 • Hbo– of wo-diploma
 • Ervaring met een soortgelijke functie binnen een gemeente of woningcorporatie
 • Kennis van gemeentelijk beleid en procedures op het ruimtelijk beleidsterrein
 • Sterk analyserend en adviserend vermogen
Opgedane ervaring bij een gemeente óf relevante ervaring als Beleidsadviseur Wonen is een harde eis. Houd hier rekening mee! Heb je geen van beide, maar wil je tóch solliciteren? Bel dan eerst met Otto Schutte (06-13830766) van MRM om de mogelijkheden te bespreken.

Wat wij je bieden

Als Beleidsadviseur Wonen zit je bij MRM helemaal goed. Solliciteer je op de vacature Beleidsmedewerker Wonen, dan kom je te werken tussen leuke, professioneel ingestelde collega’s. Maar we bieden je ook:
 • Een bruto maandsalaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring van max. €5997,- op basis van een 36-urige werkweek
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 24 tot 36 uur per week
 • Een individueel keuzebudget (15,88% per maand), vrij in te vullen voor salaris/verlof/fiscaal vriendelijke doeleinden
 • 22,5 vakantiedagen o.b.v. 36 uur waarvan 4,5 IKB-dagen
 • De mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken
 • Pensioenopbouw bij StiPP Pensioenfonds
 • Opleidingen en cursusmogelijkheden binnen je vakgebied
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • Leaseauto (elektrisch) of reiskostenvergoeding

Over MRM Interim & Advies

MRM Interim & Advies bestaat uit 63 deskundige en gedreven collega’s en is actief binnen het ruimtelijk en sociaal domein. Onze opdrachtgevers zijn vooral (semi-)overheidsinstanties, zoals gemeenten, provincies, welzijnsorganisaties en omgevingsdiensten in geheel Noord-Nederland. Onze collega’s worden ingezet in verschillende functies, van strategisch tot operationeel niveau. Denk hierbij aan adviseurs, projectleiders, programmamanagers en consulenten.

Bij MRM steken we in op een duurzame en gelijkwaardige verbinding met elkaar. Een persoonlijke benadering en duidelijkheid, daar draait het bij ons om. Wij geloven in de kracht van samenwerken met mensen die bij ons passen. Samen met jou zijn we onderscheidend in de markt op basis van persoonlijkheid en kwaliteit.

We leren je graag kennen en vinden de persoon achter een cv het belangrijkste. Wij zijn benieuwd wie je bent, wat je drijft en waar je naartoe wil. Elke carrière is uniek, net als onze werkwijze. Hierbij staan 3 kernwaarden centraal:
 • Verbonden
 • Nuchter
 • Werkplezier
vacature-beleidsadviseur-wonen

Zó werkt solliciteren bij MRM

Ga je solliciteren op de vacature Beleidsmedewerker Wonen? Dan passen we onze sollicitatieprocedure aan op jouw specifieke situatie. Zo kunnen we het traject in twee weken geheel doorlopen!
STAP 1
Solliciteer op de vacature Beleidsmedewerker Wonen via het formulier op onze site
STAP 2

1e gesprek met onze recruiter Otto Schutte

STAP 3

2e gesprek met Daphne Arends (Adviseur) en/of Robin Broekema (Directeur Commercie)

STAP 4
Een wederzijdse klik? Vertrouwen in een mooie samenwerking? Dan ontvang je een arbeidsvoorwaardenvoorstel en teken je jouw contract bij ons op kantoor.

SolliciteerBeleidsmedewerker wonen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 2 bestanden uploaden.