Consulent Wmo

VacatureWmo Consulent

Zet jij je juridische én sociale kwaliteiten in om bij te dragen aan de zelfredzaamheid van inwoners? Ben jij een betrokken consulent, lever jij maatwerk en heb jij de wil om impact te maken op zowel maatschappelijk als individueel niveau? Werk jij graag binnen een dynamische werkomgeving mét de zekerheid en garantie van een vast dienstverband? Word dan Consulent Wmo bij MRM Interim & Advies!

Wat een baan als Consulent Wmo inhoudt

Als Consulent Wmo ben jij een sleutelfiguur tussen de inwoner en de juiste voorzieningen. Jij haalt de hulpvraag bij de inwoner op en inventariseert mogelijke ondersteuningsmogelijkheden. Eerst kijk je naar mogelijkheden in het voorliggend veld; mocht dit niet voldoende zijn, dan indiceer je passende hulp vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Deze voorzieningen zijn er om de inwoners te ondersteunen die het op eigen kracht niet meer redden. Het kan bijvoorbeeld gaan om ondersteuning van het huishouden, het plaatsen van een traplift of het toezeggen van persoonlijk vervoer.
vacature-consulent-wmo

Als Wmo Consulent aan de slag bij MRM

Als Consulent Wmo kom je bij MRM in dienst, waarna wij samen op zoek gaan naar een uitdagend en bijpassend project bij een van onze opdrachtgevers. Hierin houden we rekening met jouw wensen, waaronder ambities en reistijd. Projecten hebben verschillende doorlooptijden, variërend van 3 maanden tot meerdere jaren. Daarbij werk je op locatie van de opdrachtgever, vanuit huis of gezellig vanuit ons kantoor in Groningen.
Wil je je als Wmo consulent verder ontwikkelen binnen jouw vakgebied? Dan kijken we samen naar interessante cursussen en/of opleidingen. Zelf organiseren we eens per kwartaal een kennissessie en koppelen we je altijd aan andere collega’s, waaronder onze domeincoördinator Vincent Bergstra. Zo creëren we samen continu toegevoegde waarde voor jou en onze opdrachtgevers. Wil je zelf je kennis delen met jouw MRM-collega’s? Dan zorgen we hiervoor!

Functie-eisen

Wat breng jij mee als Consulent Wmo? Om op de vacature Wmo Consulent te solliciteren, heb je in grote lijnen de volgende capaciteiten nodig:
 • Afgeronde (relevante) hbo-opleiding zoals Social Work of Sociaal Juridische Dienstverlening
 • Kennis van en/of ervaring met de Wet Maatschappelijke Ondersteuning
 • Kennis van het voorliggend veld en/of de doelgroep
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
Opgedane ervaring bij een gemeente óf relevante ervaring als Consulent Wmo is een harde eis. Houd hier rekening mee! Heb je geen van beide, maar wil je tóch solliciteren? Bel dan eerst met Linda Kies (06-19494235) van MRM om de mogelijkheden te bespreken.

Wat wij je bieden

Als Consulent Wmo zit je bij MRM helemaal goed. Solliciteer je op de vacature Wmo Consulent, dan kom je te werken tussen leuke, professioneel ingestelde collega’s. Maar we bieden je ook:
 • Een bruto maandsalaris conform de Cao Gemeenten (schaal 8 – 9) van max. €4208,- (afhankelijk van je kennis en ervaring) op basis van een 36-urige werkweek
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 24 tot 36 uur per week
 • Een individueel keuzebudget (15,33% per maand), vrij in te vullen voor salaris/verlof/fiscaal vriendelijke doeleinden
 • 22,5 vakantiedagen o.b.v. 36 uur waarvan 4,5 IKB-dagen
 • De mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken
 • Pensioenopbouw bij StiPP Pensioenfonds
 • Opleidingen en cursusmogelijkheden binnen je vakgebied
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • Leaseauto (elektrisch) of reiskostenvergoeding

Over MRM Interim & Advies

MRM Interim & Advies bestaat uit 57 deskundige en gedreven collega’s en is actief binnen het ruimtelijk en sociaal domein. Onze opdrachtgevers zijn vooral (semi-)overheidsinstanties, zoals gemeenten, provincies, welzijnsorganisaties en omgevingsdiensten in geheel Noord-Nederland. Onze collega’s worden ingezet in verschillende functies, van strategisch tot operationeel niveau. Denk hierbij aan adviseurs, projectleiders, programmamanagers en consulenten.

Bij MRM steken we in op een duurzame en gelijkwaardige verbinding met elkaar. Een persoonlijke benadering en duidelijkheid, daar draait het bij ons om. Wij geloven in de kracht van samenwerken met mensen die bij ons passen. Samen met jou zijn we onderscheidend in de markt op basis van persoonlijkheid en kwaliteit.

We leren je graag kennen en vinden de persoon achter een cv het belangrijkste. Wij zijn benieuwd wie je bent, wat je drijft en waar je naartoe wil. Elke carrière is uniek, net als onze werkwijze. Hierbij staan 3 kernwaarden centraal:
 • Verbonden
 • Nuchter
 • Werkplezier
vacature-consulent-wmo

Zó werkt solliciteren bij MRM

Ga je solliciteren op de vacature Wmo Consulent? Dan passen we onze sollicitatieprocedure aan op jouw specifieke situatie. Zo kunnen we het traject in twee weken geheel doorlopen!
STAP 1
Solliciteer op de vacature Wmo Consulent via het formulier op onze site
STAP 2
1e gesprek met één van onze recruiters, Linda Kies en Rolf Vogelzang
STAP 3
2e gesprek met Avner den Haring (Adviseur) en Robin Broekema (Directeur Commercie)
STAP 4
Een wederzijdse klik? Vertrouwen in een mooie samenwerking? Dan ontvang je een arbeidsvoorwaardenvoorstel en teken je jouw contract bij ons op kantoor.

SolliciteerConsulent Wmo

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 2 bestanden uploaden.