8 januari 2021

Omgevingsjurist

Vacature

Omgevingsjurist
De Omgevingswet gaat in op 1 januari 2021 met als doel het verbeteren van de fysieke leefomgeving in Nederland. Dit vraagt voor de overheid natuurlijk een goede voorbereiding. Het is van groot belang om hier nu al mee te starten.

Speel jij een rol in de implementatie van De Omgevingswet op provinciaal- en gemeentelijk niveau?

Waarom jij bij MRM past…

Wij geloven in de kracht van samenwerken met mensen die bij ons passen. Samen met jou zijn we onderscheidend in de markt op basis van persoonlijkheid en kwaliteit. 

De persoonlijke benadering en duidelijkheid, daar draait het bij ons om.

We leren je graag kennen en vinden de persoon achter een CV het belangrijkste; Wij zijn benieuwd wie je bent, wat je drijft en waar je naartoe wil.

Samen met één van onze Adviseurs pak je ruimtelijke vraagstukken op waar jij warm voor loopt. Begeleiding tijdens het gehele traject; Ons team staat voor je klaar.

Nuchter. Helder. Transparant.

Wat jou typeert…

Je bent jurist en houdt van je vak. Je hebt een gezonde honger naar kennis en persoonlijke groei. Je hebt een hart voor het werken in het publieke domein, bent maatschappelijk begaan en maakt graag een impact op de leefomgeving en alles wat daarmee samenhangt. Daarom heb je gekozen voor de studie Bestuursrecht.

Als Jurist Omgevingswet hou je je onder andere bezig met de voorbereiding op de implementatie van de Omgevingswet. Je pakt graag de moeilijkste juridische dossiers op en ziet juridisch puzzelen als dé uitdaging in je werk. Je ‘Ja mits’ houding, flexibiliteit en je communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat je op alle niveaus sterk staat. Advies geef je gevraagd en ongevraagd, aan zowel de burgers, bedrijfsleven, collega’s en het college.

Spreek dit alles je aan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs en ervaar het!

Wil je graag op een van onze vacatures reageren?

Laat je gegevens achter op dit formulier, dan nemen we contact met je op.