1 februari 2021

Projectleider Gebiedsontwikkeling/ Vastgoedontwikkeling

Vacature

Projectleider Gebiedsontwikkeling/ Vastgoedontwikkeling
Voor een van onze opdrachtgevers (regio Groningen) zijn wij op zoek naar een oplossingsgerichte projectleider die uitvoering geeft aan het eind vorig jaar door de gemeenteraad vastgestelde aangepaste accommodatiebeleidsplan en zo ver nodig de regie pakt op de afronding van enkele lopende Accommodatiebeleidsonderdelen. Je bent in staat om de geplande nieuwbouw te realiseren en afstemming te zoeken met de scholen omtrent hun in het accommodatiebeleid opgenomen bouwplannen. Uiteraard ben je gewend de benodigde disciplines (o.a. ruimtelijke ordening, onderwijs, grondzaken, stedenbouw, sport en gemeentewerken) tijdig daarbij te betrekken.

Waarom jij bij MRM past…

Wij geloven in de kracht van samenwerken met mensen die bij ons passen. Samen met jou zijn we onderscheidend in de markt op basis van persoonlijkheid en kwaliteit. 

De persoonlijke benadering en duidelijkheid, daar draait het bij ons om.

We leren je graag kennen en vinden de persoon achter een CV het belangrijkste; Wij zijn benieuwd wie je bent, wat je drijft en waar je naartoe wil.

Samen met één van onze Adviseurs pak je ruimtelijke vraagstukken op waar jij warm voor loopt. Begeleiding tijdens het gehele traject; Ons team staat voor je klaar.

Nuchter. Helder. Transparant.

Wat jou typeert…

Je bent sterk in het beoordelen van de diverse in- en externe belangen en het bestuur
hierover te adviseren. Ook het omgaan met stakeholders, belanghebbenden en de bevolking (participatie) gaat je goed af. Je ziet kansen, maakt afwegingen,
signaleert knelpunten en bent oplossingsgericht. Uiteindelijk resulteert dit een advies
en uitvoering. Vanzelfsprekend heb je ook de kwaliteiten om de regie te voeren op de bij de gemeente liggende acties c.a. met betrekking tot de bouwplannen van
de scholen.

Jouw profiel

Je hebt HBO werk, – en denkniveau
Je hebt ervaring op het gebied van ruimte en ontwikkeling, planologie, gebiedsontwikkeling of Vastgoedrealisatie;
Je kunt goed belangen afwegen en hebt ervaring met processen met ontwikkelaars en met het krachtenspel van verschillende belanghebbenden;
Je beschikt over bestuurlijke sensitiviteit, vind het leuk om met verschillende disciplines te werken en je bent in staat om het grote geheel te bewaken.

Wil je graag op een van onze vacatures reageren?

Laat je gegevens achter op dit formulier, dan nemen we contact met je op.