19 maart 2021

Recruitment Specialist

Vacature

Recruitment Specialist

Ben jij dè Recruitment Specialist die onze groei verder helpt voort te zetten? Ben je een netwerker, leg je makkelijk contacten en kun je overtuigend beïnvloeden? Dan zijn wij gemaakt voor elkaar.

Werken bij MRM

MRM werkt samen met diverse opdrachtgevers binnen zowel de overheids- als de technische sector. Wij worden betrokken bij specifieke (advies)projecten en tijdelijke of vaste formatieplekken. Wij geloven in de kracht van samenwerken met mensen die bij ons passen. Samen met jou zijn we onderscheidend in de markt op basis van persoonlijkheid en kwaliteit.

De kernwaarden van MRM – werkplezier, aandacht, humor om te lachen en toewijding – zorgen voor een prettige werksfeer waarin prestatie en ontspanning hand in hand gaan. Deze kernwaarden moeten als nieuwe medewerker van MRM in jouw intrinsieke DNA zitten.

De vacature

Als Recruiter van MRM heb je sterke communicatieve skills en kennis van onze doelgroep. Je bent in staat specialisten te vinden en weet ze te enthousiasmeren om een kop koffie met jou te drinken.

Binnen de Overheid richten we ons op het Ruimtelijke & Sociale Domein van o.a. Gemeenten, Provincies en Uitvoeringsdiensten.

De specialisten die MRM zoekt begeven zich op het ruimtelijk- juridische vlak zoals stedelijke ontwikkeling, omgevingsrecht, planologie of projectleidersrollen. Binnen het Sociale Domein zijn wij actief binnen de onderwerpen jeugd, WnMO, welzijn en participatie. Onze collega’s worden o.a. ingezet op projectleiders en beleid adviserende rollen en rollen in de uitvoering. Zij hebben een Bestuurs- en Staatsrecht, (Sociale) Planologie, Bouwkunde, SPH, Sociale psychologie of sociologie als opleidingsachtergrond.

Jij weet als geen ander dat deze professionals schaars zijn en dat ze een kritische blik op hun carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden hebben. Aan jou de schone taak om manieren te vinden om het eerste contact te leggen en warm te maken voor een samenwerking met jou en MRM. Hoe je dat doet is uiteraard jouw expertise, maar voor ideeën en feedback kun je altijd bij ons terecht.

Kortom

 • NJe bent verantwoordelijk voor het recruitmentproces binnen MRM
 • NJe weet de beste kandidaten te vinden en hen te enthousiasmeren om met jou in gesprek te gaan
 • NJe bent resultaatgericht
 • NJe bent een ontdekker, vragen kan altijd nog
 • NJe werkt intensief samen met de partners/eigenaren van MRM
 • NJe bent betrokken bij de ontwikkeling, groei en koers van MRM

Jouw profiel

 • NEen afgeronde relevante HBO opleiding
 • NKennis, ervaring of affiniteit met recruitment
 • NErvaring met het Ruimtelijke en/of Sociale Domein binnen de Overheid is een pré
 • NKwaliteiten die jou als een verbinder typeren
 • NMensen weten jou binnen no-time te vinden en je denkt in het bezit te zijn van de ‘gun’ factor

Wat wij bieden

 • NUitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij jouw kennis en ervaring
 • NWerken in een platte, groeiende organisatie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en ruimte om hierin mee te groeien.

Interesse? Wij horen graag van jou!

Team MRM

Wil je graag op een van onze vacatures reageren?

Laat je gegevens achter op dit formulier, dan nemen we contact met je op.