8 januari 2021

Vergunningverlener milieu / adviseur

Vacature

Vergunningverlener milieu / adviseur

De rol als Vergunningverlener milieu – adviseur betreft voornamelijk om aanvragen van agrarische bedrijven en milieu aanvragen die te maken hebben met Wet Natuurbescherming.

In deze functie ben je werkzaam binnen het domein van de Wet natuurbescherming, hoofdzakelijk in relatie tot gebiedsbescherming en specifiek in relatie tot stikstof relevante projecten. Je houdt je vooral bezig met het beoordelen van (complexe) vergunningaanvragen, die effecten kunnen hebben op de kwaliteit van Natura 2000 gebieden.

Waarom jij bij MRM past…

Wij geloven in de kracht van samenwerken met mensen die bij ons passen. Samen met jou zijn we onderscheidend in de markt op basis van persoonlijkheid en kwaliteit. 

De persoonlijke benadering en duidelijkheid, daar draait het bij ons om.

We leren je graag kennen en vinden de persoon achter een CV het belangrijkste; Wij zijn benieuwd wie je bent, wat je drijft en waar je naartoe wil.

Samen met één van onze Adviseurs pak je ruimtelijke vraagstukken op waar jij warm voor loopt. Begeleiding tijdens het gehele traject; Ons team staat voor je klaar.

Nuchter. Helder. Transparant.

Wat jou typeert…

Om de functie goed te kunnen uitvoeren beschik je over een sterke persoonlijkheid, bezit je overtuigingskracht en ben je resultaatgericht, flexibel en omgevingsbewust. Je bent in staat om zelfstandig en professioneel een oordeel te vormen over verschillende (complexe) situaties, waarin verschillende belangen een rol spelen. Je bent een goede teamspeler en je weet jezelf schriftelijk en mondeling goed uit te drukken. Je beweegt flexibel in verschillende omgevingen waarin je actief bent en onderhoudt gemakkelijk (externe) contacten. Je bezit over bestuurlijke sensitiviteit die nodig is om efficiënt te kunnen functioneren binnen een overheidsorganisatie. 

Spreek dit alles je aan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs en ervaar het!

Wil je graag op een van onze vacatures reageren?

Laat je gegevens achter op dit formulier, dan nemen we contact met je op.