Over ons

Wij zijn MRM

MRM werkt samen met diverse opdrachtgevers binnen zowel de overheids- als de technische sector. Wij worden betrokken bij specifieke (advies)projecten en tijdelijke of vaste formatieplekken. Wij geloven in de kracht van samenwerken met mensen die bij ons passen. Samen met jou zijn we onderscheidend in de markt op basis van persoonlijkheid en kwaliteit.

De kernwaarden van MRM – werkplezier, aandacht, humor om te lachen en toewijding – zorgen voor een prettige werksfeer waarin prestatie en ontspanning hand in hand gaan.

01. Een totaalpakket

MRM biedt meerdere diensten aan in de bemiddeling tussen professional en organisatie. Een totaalpakket die faciliteert in de wensen van de arbeidsmarkt.

02. Professional

Duidelijke afspraken en weten waar je aan toe bent geeft een gevoel van vertrouwen. 

03. Team

Binnen het MRM team werken we met persoonlijke adviseurs. Jij als professional of opdrachtgever werkt altijd met dezelfde adviseur die van alle ins en outs op de hoogte is. 

Overheid en Veiligheid & Techniek

Persoonlijke benadering

De persoonlijke benadering en duidelijkheid, daar draait het bij ons om. We leren je graag persoonlijk kennen en vinden de persoon achter een CV het meest belangrijk; Wij zijn benieuwd naar wie je bent, wat je drijft en waar je naartoe wil.

Binnen onze overheidsdienstverlening zijn wij actief binnen het ruimtelijke en sociale domein. Binnen het ruimtelijk domein begeven we ons o.a. op stedelijke ontwikkeling, omgevingsrecht, milieukunde en planologie. Binnen het Sociale Domein zijn wij actief binnen de onderwerpen jeugd, WMO, welzijn en participatie.

Onze collega’s worden o.a. ingezet op het terrein van programmamanagement en projectleiding, beleidsadvisering, casemanagement en ondersteunende rollen.

In de technische sector richten we ons op het vakgebied KVGM in combinatie met diverse specialisten in de techniek o.a. binnen de sectoren food, productie, bouw, energie en duurzaamheid.

onze geschiedenis

Een Team van Professionals

MRM is ontstaan vanuit een gedeelde interesse in het ondernemerschap in combinatie met passie voor bemiddeling tussen Mens in Relatie tot onze Maatschappij. Eind 2014 is MRM opgericht en gestart vanuit de woonkamer inmiddels hebben wij een prachtig kantoor aan Laan Corpus den Hoorn 200 te Groningen.

Wij worden enthousiast van het ondernemerschap en alles wat dit met zich meebrengt, waarbij altijd het doel van onze dienstverlening bovenaan staat, namelijk de juiste match tussen mooie opdrachten en werkgeluk van de collega’s binnen MRM.

Uiteraard hebben we onderweg tal van leermomenten meegemaakt en weten we dat er zonder wrijving geen glans ontstaat. Inmiddels kunnen met volle overtuiging zeggen dat we een betrouwbaar, kwalitatief hoogstaand bureau zijn binnen de overheid en technische sector, met brede kennis en kunde aan boord.

De kernwaarden van MRM – werkplezier, aandacht, humor om te lachen en toewijding – zorgen voor een persoonlijke aanpak richting professional en organisatie. Dit vormt de bedrijfscultuur die wij dagelijks bewaken.

Hieronder een greep van collega’s uit ons team. Wil je graag meer weten twijfel dan niet en neem contact met ons op.

Bij ons op kantoor

Menno van der Keur

Menno van der Keur

Partner

Robin Broekema

Robin Broekema

Partner

Ingrid van Burum

Ingrid van Burum

Officemanager

Otto Schutte

Otto Schutte

Recruiter/ Adviseur

Avner den Haring

Avner den Haring

Adviseur

De mrm familie

Tim Huizingh

Tim Huizingh

Jurist VTH

Vincent Bergstra

Vincent Bergstra

Sr. Adviseur/ Projectleider Sociaal Domein

Martin te Brake

Martin te Brake

Toezichthouder Bodem

Jack Lüchtenborg

Jack Lüchtenborg

Adviseur Milieu

Louwina Platteel

Louwina Platteel

Subsidiespecialist a.i.

Jelmer Miedema

Jelmer Miedema

Junior Beleidsmedewerker RO

Hans Palte

Hans Palte

Strategisch Adviseur/ Projectleider/ Interim Manager

Ronald Smilda

Ronald Smilda

Toezichthouder Bouw

Miranda Koobs

Miranda Koobs

WMO Consulent

De wens van de opdrachtgever

Jouw ambities

MRM denkt vanuit de collega en faciliteert in de wens van onze opdrachtgevers. Werken met MRM is werken met een enthousiast kernteam. We zijn transparant en houden van het maken van duidelijke afspraken, zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten. Naast de inhoud vinden de persoon achter de professional net zo belangrijk.

We komen graag met je in contact om je te leren kennen en te ontdekken waar we elkaar vinden in jouw (groei)ambities.

Terugbelverzoek

Mocht je een voorkeur hebben voor wanneer je graag zou worden terug gebeld dan kan je dat hier aangeven.

Laan Corpus den Hoorn 200
9728 JS Groningen

+31 (0) 50 577 1647
info@mrm.nl