Beleidsadviseur wonen

Beleidsadviseur wonen

Ben jij een overtuigend beleidsadviseur wonen, met de wil om impact te maken op maatschappelijk niveau? Werk jij graag binnen een dynamische werkomgeving mét de zekerheid en garantie van een vast dienstverband? Word dan Beleidsadviseur Wonen bij MRM Interim&Advies!

Beleidsadviseur Openbare orde en veiligheid

Beleidsadviseur Openbare orde en veiligheid

Ben jij een overtuigend beleidsadviseur, met de wil om impact te maken op maatschappelijk niveau? Werk jij graag binnen een dynamische werkomgeving mét de zekerheid en garantie van een vast dienstverband? Word dan Beleidsadviseur Openbare Orde En Veiligheid (OOV) bij MRM Interim&Advies!

Beleidsadviseur Mobiliteit

Beleidsadviseur Mobiliteit

Ben jij een overtuigend adviseur, met affiniteit voor beleid en de wil om impact te maken op maatschappelijk niveau? Werk jij graag binnen een dynamische werkomgeving mét de zekerheid en garantie van een vast dienstverband? Word dan Beleidsadviseur Mobiliteit bij MRM Interim & Advies!

Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening

Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening

Ben jij een overtuigend adviseur, met affiniteit voor beleid en de wil om impact te maken op maatschappelijk niveau? Werk jij graag binnen een dynamische werkomgeving mét de zekerheid en garantie van een vast dienstverband? Word dan Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening bij MRM Interim&Advies!