Beleidsmedewerker Openbare Orde en Veiligheid

VacatureOpenbare Orde en Veiligheid

Ben jij een overtuigend beleidsadviseur, met de wil om impact te maken op maatschappelijk niveau? Werk jij graag binnen een dynamische werkomgeving mét de zekerheid en garantie van een vast dienstverband? Word dan Beleidsmedewerker Openbare Orde En Veiligheid (OOV) bij MRM Interim & Advies!

Werken als Beleidsmedewerker Openbare Orde en Veiligheid bij MRM

Als Beleidsadviseur Openbare Orde en Veiligheid kom je bij MRM in dienst, waarna wij samen op zoek gaan naar een uitdagend en bijpassend project bij een van onze opdrachtgevers. Hierin houden we rekening met jouw wensen, waaronder ambities en reistijd. Projecten hebben verschillende doorlooptijden, variërend van 3 maanden tot meerdere jaren. Daarbij werk je op locatie van de opdrachtgever, vanuit huis of gezellig vanuit ons kantoor in Groningen. Onze opdrachtgevers zijn gebaat bij jouw expertise binnen OOV!
Wil je je verder ontwikkelen binnen jouw vakgebied? Dan kijken we samen naar interessante cursussen en/of opleidingen. Zelf organiseren we eens per kwartaal een kennissessie en koppelen we je altijd aan andere collega’s, waaronder onze domeincoördinator Remi Osinga. Zo creëren we samen continu toegevoegde waarde voor jou en onze opdrachtgevers. Wil je zelf je kennis delen met jouw MRM-collega’s? Dan zorgen we hiervoor!
vacature-beleidsadviseur-openbare-orde-en-veiligheid

Wat ga je doen als Beleidsmedewerker Openbare Orde en Veiligheid?

Wat je precies gaat doen als Beleidsadviseur Openbare Orde en Veiligheid, hangt uiteraard af van het project en van de ervaring die je meebrengt. De onderstaande werkzaamheden kunnen tot de taken behoren:
 • Ontwikkelen, implementeren, coördineren en uitvoeren van beleid op diverse thema’s binnen het veiligheidsdomein, bijv. woonoverlast, cybercrime, voetbal, evenementen
 • Veiligheidsvraagstukken behandelen op strategisch, tactisch en operationeel niveau
 • Deelname aan interne- en externe overleggen en projectgroepen om te komen tot een integrale en effectieve aanpak van problematiek op het gebied van openbare orde en veiligheid
 • Adviseren en ondersteunen van burgemeester in haar specifieke bevoegdheden, maar ook bij calamiteiten, ingrijpende gebeurtenissen en crisissituaties
 • Samenwerken met uiteenlopende partijen, zoals politie, brandweer, woningcorporaties en de veiligheidsregio

Functie-eisen

Wat breng jij mee als Beleidsadviseur Openbare Orde en Veiligheid? Om op onze vacature Openbare Orde en Veiligheid te solliciteren, heb je in grote lijnen de volgende capaciteiten nodig:
 • Hbo- of wo-diploma
 • Aantoonbare ervaring op het gebied van OOV
 • Bestuurlijke en maatschappelijke sensitiviteit
Relevante ervaring als Beleidsadviseur Openbare Orde en Veiligheid is een harde eis. Houd hier rekening mee! Heb je dit niet, maar wil je tóch solliciteren? Bel dan eerst met Otto Schutte (06-13830766) van MRM om de mogelijkheden te bespreken.

Wat wij je bieden

Als Beleidsmedewerker Openbare Orde en Veiligheid zit je bij MRM helemaal goed. Solliciteer je op de vacature Openbare Orde en Veiligheid, dan kom je te werken tussen leuke, professioneel ingestelde collega’s. Maar we bieden je ook:
 • Een bruto maandsalaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring van max. €5997,- op basis van een 36-urige werkweek
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 24 tot 36 uur per week
 • Een individueel keuzebudget (15,88% per maand), vrij in te vullen voor salaris/verlof/fiscaal vriendelijke doeleinden
 • 22,5 vakantiedagen o.b.v. 36 uur waarvan 4,5 IKB-dagen
 • De mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken
 • Pensioenopbouw bij StiPP Pensioenfonds
 • Opleidingen en cursusmogelijkheden binnen je vakgebied
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • Leaseauto (elektrisch) of reiskostenvergoeding

Over MRM Interim & Advies

MRM Interim & Advies bestaat uit 63 deskundige en gedreven collega’s en is actief binnen het ruimtelijk en sociaal domein. Onze opdrachtgevers zijn vooral (semi-)overheidsinstanties, zoals gemeenten, provincies, welzijnsorganisaties en omgevingsdiensten in geheel Noord-Nederland. Onze collega’s worden ingezet in verschillende functies, van strategisch tot operationeel niveau. Denk hierbij aan adviseurs, projectleiders, programmamanagers en consulenten.

Bij MRM steken we in op een duurzame en gelijkwaardige verbinding met elkaar. Een persoonlijke benadering en duidelijkheid, daar draait het bij ons om. Wij geloven in de kracht van samenwerken met mensen die bij ons passen. Samen met jou zijn we onderscheidend in de markt op basis van persoonlijkheid en kwaliteit.

We leren je graag kennen en vinden de persoon achter een cv het belangrijkste. Wij zijn benieuwd wie je bent, wat je drijft en waar je naartoe wil. Elke carrière is uniek, net als onze werkwijze. Hierbij staan 3 kernwaarden centraal:

 • Verbonden
 • Nuchter
 • Werkplezier
vacature-beleidsadviseur-openbare-order-en-veiligheid

Zó werkt solliciteren bij MRM

Ga je solliciteren op onze vacature Openbare Orde en Veiligheid? Dan passen we onze sollicitatieprocedure aan op jouw specifieke situatie. Zo kunnen we het traject in twee weken geheel doorlopen!
STAP 1
Solliciteer op de vacature Openbare Orde en Veiligheid via het formulier op onze site
STAP 2

1e gesprek met onze recruiter Otto Schutte

STAP 3

2e gesprek met Daphne Arends (Adviseur) en/of Robin Broekema (Directeur Commercie)

STAP 4
Een wederzijdse klik? Vertrouwen in een mooie samenwerking? Dan ontvang je een arbeidsvoorwaardenvoorstel en teken je jouw contract bij ons op kantoor.

SolliciteerBeleidsmedewerker Openbare Orde en Veiligheid

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 2 bestanden uploaden.