Archief

Consulent Jeugd

Consulent Jeugd

Jeugdconsulent VacatureJeugdconsulent Zet jij graag je coördinerende en verbindende kwaliteiten in om bij te dragen aan de zelfredzaamheid van jeugdigen en gezinnen? Ben jij een betrokken jeugdconsulent, lever jij maatwerk en heb jij de wil om impact te maken op zowel...
Jurist VTH

Jurist VTH

Wil jij jouw talent en kennis optimaal benutten en inzetten in een afwisselende werkomgeving en projecten? Ben jij op zoek naar flexibiliteit in werkzaamheden en werkomgeving maar wil je ook onderdeel zijn van een inspirerend team en de zekerheid hebben van een vast dienstverband? Dan is werken bij MRM iets voor jou!

Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening

Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening

Ben jij een overtuigend adviseur, met affiniteit voor beleid en de wil om impact te maken op maatschappelijk niveau? Werk jij graag binnen een dynamische werkomgeving mét de zekerheid en garantie van een vast dienstverband? Word dan Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening bij MRM Interim&Advies!

Adviseur Milieu

Adviseur Milieu

Onze opdrachtgevers zijn gebaat bij jouw expertise op het gebied van milieu. Wat je precies gaat doen hangt uiteraard af van het project en ervaring die je meebrengt, de onderstaande werkzaamheden kunnen tot de taken behoren.. Lees verder..