Een goede balans tussen werk en privé vind je bij MRM Interim & Advies

jul 10, 2024 | Blog

In de snelle wereld van vandaag kan het vinden van balans tussen werk en privé een enorme uitdaging zijn. Bij MRM begrijpen we hoe belangrijk het is om deze balans te behouden. In deze blog delen we tips en inzichten over hoe werken bij MRM je kan helpen een gezonde werk-privé balans te bereiken.

Flexibiliteit is de Sleutel

Een groot voordeel van werken via MRM is de flexibiliteit. Veel van onze opdrachtgevers bieden de mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken. Ook ben je welkom om een dag op het kantoor van MRM in Groningen te werken. Dit betekent dat je minder reistijd hebt en meer tijd hebt voor de dingen die er echt toe doen, zoals tijd door brengen met je gezin, sporten of gewoon even ontspannen.

Plan je Werk, Werk je Plan

Een goede planning is essentieel voor een gezonde werk-privé balans. Door je werkdag effectief te organiseren en de juiste prioriteiten te stellen kun je stress verminderen en het overzicht behouden. Op deze manier zorg je ervoor dat je na werktijd echt kunt ontspannen en genieten van je vrije tijd.

balans

Blijf in Beweging

Beweging is niet alleen goed voor je fysieke gezondheid, maar het houdt je ook mentaal scherp en energiek. Of je nu een wandeling maakt tijdens je lunchpauze of deelneemt aan een georganiseerde sportclinic, het is belangrijk om regelmatig in beweging te blijven. Dit helpt je om werkgerelateerde stress te verminderen en je focus te verbeteren. Wist je dat je via MRM ook gratis een tennis- of padelbaan kunt huren?

Creëer Je Eigen Werkplek

Een comfortabele en persoonlijke werkplek kan wonderen doen voor je productiviteit en welzijn. Of je nu thuis werkt of op locatie, we faciliteren jou zodat jij je prettig voelt en je goed kan concentreren.

Open en Eerlijke Communicatie

Goede communicatie is de sleutel tot een succesvolle werk-privé balans. Bij MRM moedigen we open en eerlijke communicatie aan tussen onze professionals en onze opdrachtgevers. Dit is erg belangrijk in de detachering aangezien je je werk uitvoert bij/voor de opdrachtgever en wij je niet dagelijks zien. Daarom krijg je vanuit MRM een vast aanspreekpunt, wel zo makkelijk. Loop je vast op je opdracht? Dan helpen we je om dit bespreekbaar te maken met je opdrachtgever, waarnodig faciliteren we jou.  Samen vinden we een oplossing die voor iedereen werkt.

Wij geloven dat een gezonde werk-privé balans de basis is voor professioneel en persoonlijk succes. Door flexibiliteit, goede planning, zelfzorg, beweging, een goede werkplek en open en eerlijke communicatie helpen we onze gedetacheerde professionals om het beste uit beide werelden te halen.

Wil je meer weten over hoe werken bij MRM jouw leven kan verbeteren? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.