30 november 2020

Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening

Vacature

Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening

De wereld om ons heen is constant in beweging, letterlijk én figuurlijk. Werken in het Noorden staat garant voor een uitdagende werkomgeving en constant veranderende dynamieken; groeiende steden, krimpgebieden, gasproblematiek en woningnood, om enkele ruimtelijke vraagstukken te noemen. Hét werkveld van planologen en sociaal geografen; het inrichten van de leefruimte, de veranderingen die daarin plaatsvinden en het bestuderen van de maatschappelijke oorzaken en effecten van die ruimtelijke ontwikkelingen.

Waarom jij bij MRM past…

Wij geloven in de kracht van samenwerken met mensen die bij ons passen. Samen met jou zijn we onderscheidend in de markt op basis van persoonlijkheid en kwaliteit. 

De persoonlijke benadering en duidelijkheid, daar draait het bij ons om.

We leren je graag kennen en vinden de persoon achter een CV het belangrijkste; Wij zijn benieuwd wie je bent, wat je drijft en waar je naartoe wil.

Samen met één van onze Adviseurs pak je ruimtelijke vraagstukken op waar jij warm voor loopt. Begeleiding tijdens het gehele traject; Ons team staat voor je klaar.

Nuchter. Helder. Transparant.

Wat jou typeert…

Vroeger op school waren aardrijkskunde en topografie je lievelingsvakken. Je wilde graag een impact maken op de leefomgeving en alles wat daarmee samenhangt. Daarom heb je gekozen voor de studie Sociale Planologie/Geografie. Je houdt van je vak.

Nu begeleidt je onder andere planologische procedures, overleg je met- en adviseert verschillende partijen en werk je mee aan stedelijke gebiedsontwikkeling.

 

Spreek dit alles je aan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs en ervaar het!

Wil je graag op een van onze vacatures reageren?

Laat je gegevens achter op dit formulier, dan nemen we contact met je op.