Adviseur Ruimtelijke Ordening

VacatureAdviseur Ruimtelijke Ordening

Ben jij een overtuigend adviseur op het gebied van ruimtelijke ordening, met affiniteit voor beleid en de wil om impact te maken op maatschappelijk niveau? Werk jij graag binnen een dynamische werkomgeving mét de zekerheid en garantie van een vast dienstverband? Word dan Adviseur Ruimtelijke Ordening bij MRM Interim & Advies!

Werken als Adviseur Ruimtelijke Ordening bij MRM

Als Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening kom je bij MRM in dienst, waarna wij samen op zoek gaan naar een uitdagend en passend project bij een van onze opdrachtgevers. Hierin houden we rekening met jouw wensen, waaronder ambities en reistijd. Projecten hebben verschillende doorlooptijden, variërend van 3 maanden tot meerdere jaren. Daarbij werk je op locatie van de opdrachtgever, vanuit huis of gezellig vanuit ons kantoor in Groningen.
Wil je je als Adviseur Ruimtelijke Ordening verder ontwikkelen binnen jouw vakgebied? Dan kijken we samen naar interessante cursussen en/of opleidingen. Zelf organiseren we eens per kwartaal een kennissessie en koppelen we je altijd aan andere collega’s, waaronder onze domeincoördinator Remi Osinga. Zo creëren we samen continu toegevoegde waarde voor jou en onze opdrachtgevers. Wil je zelf je kennis delen met jouw MRM-collega’s? Dan zorgen we hiervoor!
vacature-beleidsadviseur-ruimtelijke-ordening

Wat ga je doen als Adviseur Ruimtelijke Ordening?

Wat je precies gaat doen als Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening, hangt uiteraard af van het project en van de ervaring die je meebrengt. De onderstaande werkzaamheden kunnen tot de taken behoren:
 • Het maken van ruimtelijke plannen en de begeleiding van (complexe) planprocedures en projecten
 • Participeren in of leiden van (gebiedsontwikkelings)projecten zowel intern als extern
 • Faciliteren, regisseren, ondersteunen van ruimtelijke en maatschappelijke complexe initiatieven uit de samenleving
 • Verantwoordelijkheid nemen voor procedures voor uitgebreide bestemmingsplannen en vertegenwoordigen van het college en/of de raad bij de hieruit voorkomende bezwaar- en (hoger)beroepsprocedures
 • Signaleren en vertalen van interne en externe ontwikkelingen naar strategische en tactische beleidsvorming op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling en aanpalende beleidsterreinen zoals Volkshuisvesting/Wonen

Functie-eisen

Wat breng jij mee als Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening? Om op onze vacature Ruimtelijke Ordening te solliciteren, heb je in grote lijnen de volgende capaciteiten nodig:
 • Hbo– of wo-diploma richting Planologie, Sociale geografie, (Steden)Bouwkunde of soortgelijk
 • Kennis van en ervaring met gemeentelijk beleid en procedures op het ruimtelijk beleidsterrein
 • Bestuurlijke en maatschappelijke sensitiviteit
Opgedane ervaring bij de overheid óf relevante ervaring als Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening is een harde eis. Houd hier rekening mee! Heb je geen van beide, maar wil je tóch solliciteren? Bel dan eerst met Otto Schutte (06-13830766) van MRM om de mogelijkheden te bespreken.

Wat wij je bieden

Als Adviseur Ruimtelijke Ordening zit je bij MRM helemaal goed. Solliciteer je op de vacature Ruimtelijke Ordening, dan kom je te werken tussen leuke, professioneel ingestelde collega’s. Maar we bieden je ook:

 • Een bruto maandsalaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring van max. €5997,- op basis van een 36-urige werkweek
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 24 tot 36 uur per week
 • Een individueel keuzebudget (15,88% per maand), vrij in te vullen voor salaris/verlof/fiscaal vriendelijke doeleinden
 • 22,5 vakantiedagen o.b.v. 36 uur waarvan 4,5 IKB-dagen
 • De mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken
 • Pensioenopbouw bij StiPP Pensioenfonds
 • Opleidingen en cursusmogelijkheden binnen je vakgebied
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • Leaseauto (elektrisch) of reiskostenvergoeding

Over MRM Interim & Advies

MRM Interim & Advies bestaat uit 57 deskundige en gedreven collega’s en is actief binnen het ruimtelijk en sociaal domein. Onze opdrachtgevers zijn vooral (semi-)overheidsinstanties, zoals gemeenten, provincies, welzijnsorganisaties en omgevingsdiensten in geheel Noord-Nederland. Onze collega’s worden ingezet in verschillende functies, van strategisch tot operationeel niveau. Denk hierbij aan adviseurs, projectleiders, programmamanagers en consulenten.

Bij MRM steken we in op een duurzame en gelijkwaardige verbinding met elkaar. Een persoonlijke benadering en duidelijkheid, daar draait het bij ons om. Wij geloven in de kracht van samenwerken met mensen die bij ons passen. Samen met jou zijn we onderscheidend in de markt op basis van persoonlijkheid en kwaliteit.

We leren je graag kennen en vinden de persoon achter een cv het belangrijkste. Wij zijn benieuwd wie je bent, wat je drijft en waar je naartoe wil. Elke carrière is uniek, net als onze werkwijze. Hierbij staan 3 kernwaarden centraal:

 • Verbonden
 • Nuchter
 • Werkplezier
vacature-beleidsadviseur-ruimtelijke-ordening

Zó werkt solliciteren bij MRM

Ga je solliciteren op onze vacature Ruimtelijke Ordening? Dan passen we onze sollicitatieprocedure aan op jouw specifieke situatie. Zo kunnen we het traject in twee weken geheel doorlopen!
STAP 1
Solliciteer op de vacature Ruimtelijke Ordening via het formulier op onze site

STAP 2

1e gesprek met onze recruiter Otto Schutte

STAP 3

2e gesprek met Daphne Arends (Adviseur) en/of Robin Broekema (Directeur Commercie)

STAP 4

Een wederzijdse klik? Vertrouwen in een mooie samenwerking? Dan ontvang je een arbeidsvoorwaardenvoorstel en teken je jouw contract bij ons op kantoor.

SolliciteerAdviseur Ruimtelijke Ordening

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 2 bestanden uploaden.