8 januari 2021

Jurist VTH

Vacature

Jurist VTH

De Jurist VTH is met de verantwoordelijkheid voor de juridische aanpak van overlast een belangrijke schakel binnen de vergunningverlening en handhaving bij gemeenten. Van complexe vergunningsaanvragen, illegaal bouwen, opgerolde hennepkwekerijen, vervuilde gronden tot de handhaving op Airbnb. Samenwerken met inspecteurs, collega’s uit andere teams en andere handhavende partijen voor een schoon en veilig Nederland.

Waarom jij bij MRM past…

Wij geloven in de kracht van samenwerken met mensen die bij ons passen. Samen met jou zijn we onderscheidend in de markt op basis van persoonlijkheid en kwaliteit. 

De persoonlijke benadering en duidelijkheid, daar draait het bij ons om.

We leren je graag kennen en vinden de persoon achter een CV het belangrijkste; Wij zijn benieuwd wie je bent, wat je drijft en waar je naartoe wil.

Samen met één van onze Adviseurs pak je ruimtelijke vraagstukken op waar jij warm voor loopt. Begeleiding tijdens het gehele traject; Ons team staat voor je klaar.

Nuchter. Helder. Transparant.

Wat jou typeert…

Je bent jurist en houdt van je vak. Je hebt een goed gevoel voor rechtvaardigheid. Je hebt een hart voor het werken in het publieke domein, bent maatschappelijk begaan en maakt graag een impact op de leefomgeving en alles wat daarmee samenhangt. Daarom heb je gekozen voor Bestuursrecht of Omgevingsrecht tijdens je studie.

Als Jurist VTH hou je je onder andere bezig met complexe vergunningen en de meest complexe handhavingsdossiers. Juridisch adviseren is een van de meest belangrijke componenten in je werk. Door je ‘Ja mits’ houding, je toepassing van mediation en je flexibiliteit voorkom je een verdere rechtsgang. Je komt met alle partijen wel tot een overeenkomst.

Spreek dit alles je aan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs en ervaar het!

Wil je graag op een van onze vacatures reageren?

Laat je gegevens achter op dit formulier, dan nemen we contact met je op.