Beleidsmedewerker Milieu

VacatureBeleidsmedewerker Milieu

Ben jij een overtuigend milieu-adviseur, met affiniteit voor beleid en de wil om impact te maken op milieuvlak? Werk jij graag binnen een dynamische werkomgeving mét de zekerheid en garantie van een vast dienstverband? Word dan Beleidsmedewerker Milieu bij MRM Interim & Advies!

Werken als Beleidsmedewerker Milieu bij MRM

Als Beleidsmedewerker Milieu kom je bij MRM in dienst, waarna wij samen op zoek gaan naar een uitdagend en passend project bij een van onze opdrachtgevers. Hierin houden we rekening met jouw wensen, waaronder ambities en reistijd. Projecten hebben verschillende doorlooptijden, variërend van 3 maanden tot meerdere jaren. Daarbij werk je op locatie van de opdrachtgever, vanuit huis of gezellig vanuit ons kantoor in Groningen.
Wil je je verder ontwikkelen binnen jouw vakgebied? Dan kijken we samen naar interessante cursussen en/of opleidingen. Zelf organiseren we eens per kwartaal een kennissessie en koppelen we je altijd aan andere collega’s, waaronder onze domeincoördinator Remi Osinga. Zo creëren we samen continu toegevoegde waarde voor jou en onze opdrachtgevers.
vacature-adviseur-milieu

Wat ga je doen als Beleidsmedewerker Milieu?

Wat je precies gaat doen als milieu-adviseur, hangt uiteraard af van het project en van de ervaring die je meebrengt. De onderstaande werkzaamheden kunnen tot de taken behoren:
 • Opstellen van milieu- (beleids)adviezen en begeleiden van het proces. De inhoud van de milieuonderwerpen kunnen divers zijn, bijvoorbeeld op gebied van lucht, geur, bodem, afval, natuur, energie, landbouw
 • Vertalen van milieudoelstellingen in de op te stellen omgevingsvisie
 • Optreden als projectleider bij onder andere beleidsprojecten en/of vergunningstrajecten
 • Het adviseren over en/of opstellen van het milieudeel van omgevingsvergunningen
 • Strategisch adviseren over het verminderen van stikstofneerslag (in bijv. Natura 2000-gebieden)
 • Fungeren als contactpersoon voor diverse in- en extern betrokken partijen/stakeholders

Functie-eisen

Wat breng jij mee als milieu-adviseur? Om op onze vacature Beleidsmedewerker Milieu te solliciteren, heb je in grote lijnen de volgende capaciteiten nodig:
 • Hbo– of wo-diploma richting Milieukunde, Proces-/Chemische Technologie of vergelijkbaar
 • Ervaring met onderwerpen binnen het vakgebied Milieu
 • Professioneel en zelfstandig kunnen oordelen over complexe zaken binnen een speelveld met uiteenlopende belangen
Opgedane ervaring bij de overheid óf relevante ervaring als milieu-adviseur is een harde eis. Houd hier rekening mee! Heb je geen van beide, maar wil je tóch solliciteren? Bel dan eerst met Otto Schutte (06-13830766) van MRM om de mogelijkheden te bespreken.

Wat wij je bieden

Als Beleidsmedewerker Milieu zit je bij MRM helemaal goed. Solliciteer je op de vacature Beleidsmedewerker Milieu, dan kom je te werken tussen leuke, professioneel ingestelde collega’s. Maar we bieden je ook:
 • Een bruto maandsalaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring van max. €5997,- op basis van een 36-urige werkweek
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 24 tot 36 uur per week
 • Een individueel keuzebudget (15,88% per maand), vrij in te vullen voor salaris/verlof/fiscaal vriendelijke doeleinden
 • 22,5 vakantiedagen o.b.v. 36 uur waarvan 4,5 IKB-dagen
 • De mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken
 • Pensioenopbouw bij StiPP Pensioenfonds
 • Opleidingen en cursusmogelijkheden binnen je vakgebied
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • Leaseauto (elektrisch) of reiskostenvergoeding

Over MRM Interim & Advies

MRM Interim & Advies bestaat uit 57 deskundige en gedreven collega’s en is actief binnen het ruimtelijk en sociaal domein. Onze opdrachtgevers zijn vooral (semi-)overheidsinstanties, zoals gemeenten, provincies, welzijnsorganisaties en omgevingsdiensten in geheel Noord-Nederland. Onze collega’s worden ingezet in verschillende functies, van strategisch tot operationeel niveau. Denk hierbij aan adviseurs, projectleiders, programmamanagers en consulenten.

Bij MRM steken we in op een duurzame en gelijkwaardige verbinding met elkaar. Een persoonlijke benadering en duidelijkheid, daar draait het bij ons om. Wij geloven in de kracht van samenwerken met mensen die bij ons passen. Samen met jou zijn we onderscheidend in de markt op basis van persoonlijkheid en kwaliteit.

We leren je graag kennen en vinden de persoon achter een cv het belangrijkste. Wij zijn benieuwd wie je bent, wat je drijft en waar je naartoe wil. Elke carrière is uniek, net als onze werkwijze. Hierbij staan 3 kernwaarden centraal:
 • Verbonden
 • Nuchter
 • Werkplezier
vacature-adviseur-milieu

Zó werkt solliciteren bij MRM

Ga je solliciteren op de vacature Beleidsmedewerker Milieu? Dan passen we onze sollicitatieprocedure aan op jouw specifieke situatie. Zo kunnen we het traject in twee weken geheel doorlopen!
STAP 1
Solliciteer op de vacature Beleidsmedewerker Milieu via het formulier op onze site
STAP 2
1e gesprek met Otto Schutte (recruiter) of Manon Bronsema (adviseur)

STAP 3
2e gesprek met Otto Schutte of Manon Bronsema, en Robin Broekema (Partner)
STAP 4
Een wederzijdse klik? Vertrouwen in een mooie samenwerking? Dan ontvang je een arbeidsvoorwaardenvoorstel en teken je jouw contract bij ons op kantoor.

SolliciteerBeleidsmedewerker Milieu

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 2 bestanden uploaden.