Consulent Inkomen

Consulent Inkomen

Consulent Inkomen VacatureConsulent Inkomen Zet jij zowel juridische als sociale kwaliteiten in om bij te dragen aan de zelfredzaamheid van inwoners? Ben jij een betrokken consulent, lever jij maatwerk en heb jij de wil om impact te maken op zowel maatschappelijk als...
Consulent Jeugd

Consulent Jeugd

Jeugdconsulent VacatureJeugdconsulent Zet jij graag je coördinerende en verbindende kwaliteiten in om bij te dragen aan de zelfredzaamheid van jeugdigen en gezinnen? Ben jij een betrokken jeugdconsulent, lever jij maatwerk en heb jij de wil om impact te maken op zowel...
Jurist grondzaken

Jurist grondzaken

Wil jij jouw talent en kennis optimaal benutten en inzetten in een afwisselende werkomgeving en projecten? Ben jij op zoek naar flexibiliteit in werkzaamheden en werkomgeving maar wil je ook onderdeel zijn van een inspirerend team en de zekerheid hebben van een vast dienstverband? Dan is werken als Jurist Grondzaken bij MRM iets voor jou!

Beleidsadviseur wonen

Beleidsadviseur wonen

Ben jij een overtuigend beleidsadviseur wonen, met de wil om impact te maken op maatschappelijk niveau? Werk jij graag binnen een dynamische werkomgeving mét de zekerheid en garantie van een vast dienstverband? Word dan Beleidsadviseur Wonen bij MRM Interim&Advies!

Beleidsadviseur Openbare orde en veiligheid

Beleidsadviseur Openbare orde en veiligheid

Ben jij een overtuigend beleidsadviseur, met de wil om impact te maken op maatschappelijk niveau? Werk jij graag binnen een dynamische werkomgeving mét de zekerheid en garantie van een vast dienstverband? Word dan Beleidsadviseur Openbare Orde En Veiligheid (OOV) bij MRM Interim&Advies!