Jurist Grondzaken

VacatureJurist Grondzaken

Wil jij jouw talent en kennis optimaal benutten en inzetten in een afwisselende werkomgeving en dito projecten? Ben jij op zoek naar flexibiliteit in je werkzaamheden en je werkomgeving, maar wil je ook onderdeel zijn van een inspirerend team en de zekerheid hebben van een vast dienstverband? Dan is werken als Jurist Grondzaken bij MRM Interim & Advies iets voor jou!

Werken als Jurist Grondzaken bij MRM

Als Jurist Grondzaken kom je bij MRM Interim & Advies in dienst; van hieruit gaan we samen op zoek naar een uitdagend en bijpassend project bij een van onze opdrachtgevers. Daarbij streven we naar zo min mogelijk reistijd vanaf jouw woonplaats. Dit gaat in goed overleg, waarbij we rekening houden met jouw persoonlijke wensen. Onze opdrachtgevers zijn vooral gemeentes, provincies, omgevingsdiensten, aanverwante stichtingen en overige lokale overheden. Ieder project heeft haar eigen doorlooptijd, sommige duren maanden, andere jaren. De werkzaamheden kunnen op locatie van de opdrachtgever plaatsvinden, vanuit huis of gezellig op ons kantoor in Groningen.
Wil je je verder ontwikkelen en meer weten binnen je vakgebied? Dan kijken we samen naar interessante cursussen en/of opleidingen. Zelf organiseren we eens per kwartaal een kennissessie en koppelen we je altijd aan andere collega’s. Zo creëren we samen continu toegevoegde waarde voor jou en onze opdrachtgevers. Wil je zelf je kennis delen met jouw (juridische) MRM-collega’s? Dan zorgen we hiervoor!
vacature-jurist-grondzaken

Wat ga je doen als Jurist Grondzaken?

Wat je precies gaat doen als Jurist Grondzaken, hangt uiteraard af van het project en van de ervaring die je meebrengt. De onderstaande werkzaamheden kunnen tot de taken behoren:
 • Verzorgen van juridisch adviezen bij ruimtelijke initiatieven en projecten over (illegaal) grondgebruik, gronduitgifte, grondbeheer en verwerving
 • Verzorgen van juridisch adviezen richting managers, teamleiders, burgemeester, gemeenteraad, wethouders en portefeuillehouders op het gebied van snippergroen, grondzaken en privaatrecht
 • Opstellen diverse overeenkomsten (intentie-, koop- en huurovereenkomsten) voor grondverwerving, - uitgifte en grondbeleid
 • Het leiden van informatiebijeenkomsten en bewonersbezoeken
 • Een actieve bijdrage leveren aan de verdere groei van Team Grondgebruik & Vastgoed door jouw expertise met anderen te delen (publicaties, webinars, klantsessies
 • Vertegenwoordiging van het college in bezwaar en (hoger) beroep

Functie-eisen

Wat breng jij mee als Jurist Grondzaken? Om op onze vacature Jurist Grondzaken te solliciteren, heb je in grote lijnen de volgende capaciteiten nodig:
 • Hbo– of wo-diploma in de richting Rechten (privaatrecht/publiekrecht/notarieel)
 • Relevante werkervaring binnen de (lokale) overheid
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
Opgedane ervaring bij een gemeente óf relevante ervaring als Jurist Grondzaken is een harde eis. Houd hier rekening mee! Heb je geen van beide, maar wil je tóch solliciteren? Bel dan eerst met Otto Schutte (06-13830766) van MRM om de mogelijkheden te bespreken.

Wat wij je bieden

Als Jurist Grondzaken zit je bij MRM helemaal goed. Solliciteer je op de vacature Jurist Grondzaken, dan kom je te werken tussen leuke, professioneel ingestelde collega’s. Maar we bieden je ook:
 • Een bruto maandsalaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring van max. €5997,- op basis van een 36-urige werkweek
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 24 tot 36 uur per week
 • Een individueel keuzebudget (15,88% per maand), vrij in te vullen voor salaris/verlof/fiscaal vriendelijke doeleinden
 • 22,5 vakantiedagen o.b.v. 36 uur waarvan 4,5 IKB-dagen
 • De mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken
 • Pensioenopbouw bij StiPP Pensioenfonds
 • Opleidingen en cursusmogelijkheden binnen je vakgebied
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • Leaseauto (elektrisch) of reiskostenvergoeding

Over MRM Interim & Advies

MRM Interim & Advies bestaat uit 63 deskundige en gedreven collega’s en is actief binnen het ruimtelijk en sociaal domein. Onze opdrachtgevers zijn vooral (semi-)overheidsinstanties, zoals gemeenten, provincies, welzijnsorganisaties en omgevingsdiensten in geheel Noord-Nederland. Onze collega’s worden ingezet in verschillende functies, van strategisch tot operationeel niveau. Denk hierbij aan adviseurs, projectleiders, programmamanagers en consulenten.

Bij MRM steken we in op een duurzame en gelijkwaardige verbinding met elkaar. Een persoonlijke benadering en duidelijkheid, daar draait het bij ons om. Wij geloven in de kracht van samenwerken met mensen die bij ons passen. Samen met jou zijn we onderscheidend in de markt op basis van persoonlijkheid en kwaliteit.

We leren je graag kennen en vinden de persoon achter een cv het belangrijkste. Wij zijn benieuwd wie je bent, wat je drijft en waar je naartoe wil. Elke carrière is uniek, net als onze werkwijze. Hierbij staan 3 kernwaarden centraal:
 • Verbonden
 • Nuchter
 • Werkplezier
vacature-jurist-grondzaken

Zó werkt solliciteren bij MRM

Ga je solliciteren op de vacature Jurist Grondzaken? Dan passen we onze sollicitatieprocedure aan op jouw specifieke situatie. Zo kunnen we het traject in twee weken geheel doorlopen!
STAP 1
Solliciteer op de vacature Jurist Grondzaken via het formulier op onze site
STAP 2

1e gesprek met onze recruiter Otto Schutte

STAP 3

2e gesprek met Daphne Arends (Adviseur) en/of Robin Broekema (Directeur Commercie)

STAP 4
Een wederzijdse klik? Vertrouwen in een mooie samenwerking? Dan ontvang je een arbeidsvoorwaardenvoorstel en teken je jouw contract bij ons op kantoor.

SolliciteerJurist grondzaken

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 2 bestanden uploaden.