MRM

Het nieuwe geluid binnen de overheid.

Overheid

Interim

Wil jij jouw talent en kennis optimaal benutten en inzetten in een afwisselende werkomgeving en projecten? Ben jij op zoek naar flexibiliteit, maar ook de zekerheid van een vaste basis en salaris? Dan is werken bij MRM iets voor jou!

Lees meer..

Advies

Adviestrajecten bieden we in vele vormen aan. Soms is een gesprek voldoende om een vraagstuk op te lossen. In het andere gevallen is de probleemstelling  complexer en vraagt de oplossing ervan langere..

Lees meer..

Kennissessies

Ontwikkel- en groeimogelijkheden vinden wij erg belangrijk binnen MRM. Door onze kennissessies willen wij hierin in bijdragen. Tijdens deze sessies of andere initiatieven staat alles in het teken van het ontwikkelen..

Lees meer..

Overheid

Wat wij voor jou kunnen doen.

Het vinden van een inhoudelijk boeiende, afwisselende en passende baan bij een uitdagende gemeente of andere overheidsorganisatie is niet altijd makkelijk. Ook je ambities omzetten in concrete en heldere doelen lijkt makkelijker gezegd dan gedaan. MRM begeleidt en adviseert in deze zoektocht, biedt een vaste basis en uitdagende opdrachten.

De eerste kennismaking met MRM verloopt via één van onze adviseurs, die gespecialiseerd zijn in de mogelijkheden binnen de overheid. We houden van een persoonlijke benadering en leren je graag kennen. Het ontdekken van de mens achter het CV, je drijfveren en de baan waar je het meest gelukkig van wordt is het startpunt van het gesprek. Samen stippelen jullie de volgende stap in je loopbaan uit. De adviseur opent de deuren voor jou bij nieuwe opdrachtgevers en helpt je aan een nieuwe uitdaging. Persoonlijke begeleiding staat bij ons hoog in het vaandel. Van het sollicitatiegesprek tot op de werkvloer, MRM is er voor jou!