Werkwijze

Werkwijze

We werken op basis van wederzijds vertrouwen, mét een realistische kijk op de arbeidsmarkt. Op basis van onze expertise schatten we jouw kansen in en handelen hier zorgvuldig naar. 

We gaan voor de samenwerking op langere termijn en daarbij hanteren wij doorgaans een aantal routes: 

Direct in dienst

Welkom!

Het vertrouwen vanuit MRM begint met een arbeidsovereenkomst, die wij vaak al aanbieden voordat er een concrete opdracht ligt. Dit doen wij vanuit het geloof dat er een prettige, duurzame samenwerking ontstaat. We vertrekken dus niet vanuit de opdracht, maar vanuit de collega. Na aanvang van de opdracht houden we de vinger aan de pols: wat heb jij nodig om tot je recht te komen? Hierin zijn wij creatief in. Zo bieden wij actieve begeleiding vanuit de domeincoördinator, heb je de mogelijkheid om MRM-collega’s actief te benaderen voor vakinhoudelijke vraagstukken en regelen we relevante cursussen en/of opleidingen. 

… of toch eerst een concrete opdracht?

Vanuit onze realistische kijk op de arbeidsmarkt en middels eerlijk en transparant communiceren en handelen, kunnen we samen tot de conclusie komen dat een directe stap richting de (semi-)overheid niet meteen mogelijk is. 

Enerzijds vinden redenen hun origine in de arbeidsmarkt; mogelijk is jouw profiel niet direct sluitend bij de gevraagde ervaring en/of kennis vanuit onze opdrachtgevers. Niet getreurd! Ook hier ontdekken wij samen de mogelijkheden. Hierin zijn wij geduldig, waarbij we een zorgvuldige en gedegen afweging maken. 

Anderzijds kan een dienstverband zonder concrete opdracht voor aanstormende collega’s spannend zijn en wachten zij liever eerst een opdracht af. Hier hebben wij geen enkele moeite mee. We houden het contact warm en brengen je met regelmaat op de hoogte van eventuele kansen. Jij hebt tenslotte de regie over jouw carrière en hier hebben wij alle begrip voor. 

Flexibele schil

We werken vooral met eigen mensen, maar bieden ook ruimte voor hen in de flexibele schil, waaronder zzp’ers. Een duurzame relatie met al onze collega’s is altijd het doel.