Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Salaris

Wij bieden een goed en eerlijk primair salaris dat onder meer afhangt van relevante werkervaring en behaalde opleidingen. We volgen de cao’s van onze opdrachtgevers, vaak die van gemeentes of provincies. Jaarlijks kan je bij goede prestaties salaristrede(s) omhoog gaan.

Arbeidsovereenkomst

Vaak start je met een bepaalde tijdscontract van 1 jaar. In sommige gevallen bieden we meteen een contract voor onbepaalde tijd. Onze intentie is vanaf de eerste dag dat je bij ons in dienst komt hetzelfde, we gaan voor een samenwerking voor de lange termijn.

Individueel Keuzebudget (IKB)

Dit is 15,88% per maand + max. 4,5 IKB-dagen per jaar, vrij in te vullen voor salaris, verlof of fiscaalvriendelijke doeleinden.

Vakantiedagen

Per kalenderjaar heb je recht op 22,5 vakantiedagen waarvan 4,5 IKB-dagen op basis van 36-urige werkweek.

Parttime werken / thuiswerken

36 uur is bij ons fulltime. Naast 36 uur per week kan je ook 24 tot 32 uur per week werken. Thuiswerken behoort (mede afhankelijk van opdrachtgever) vaak tot de mogelijkheden. Indien nodig ontvang je vanuit MRM een thuiswerkuitrusting, oftewel bureau, stoel en scherm. Daarnaast ontvang je €3 netto vergoeding per dag dat je thuiswerkt.

Laptop / telefoon van de zaak

Dit wordt waar nodig geregeld door ons of onze opdrachtgever.

Opleiding/cursussen

Wij werken niet met een vast opleidingsbudget, maar kijken samen wat reëel en nodig is om jouw huidige en mogelijke vervolgfunctie zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Hierbij kijken we niet enkel naar de korte termijn, maar ook naar jouw behoeftes en ambities op langere termijn. Een ontwikkelplan op maat is hierbij het uitgangspunt.

Elektrische leaseauto of reiskostenvergoeding

Een leaseauto is bij ons in overleg bespreekbaar, zolang deze maar elektrisch is. Een reiskostenvergoeding kan ook.

Pensioen

Vanaf je 1e werkdag bouw je pensioen op via StiPP Pensioenfonds.

Domeincoördinatoren / buddy

Zowel voor het ruimtelijk als het sociaal domein hebben we een domeincoördinator waarbij je altijd terecht kan voor vakinhoudelijke vragen. Daarnaast koppelen we je aan een andere collega (buddy) waar je ook kennis, ervaring en casussen mee kan uitwisselen.

Kennissessies / feestjes / evenementen

Meerdere keren per jaar organiseren we kennissessies over uiteenlopende onderwerpen, denk aan positieve gezondheid of de evolutie van het omgevingsrecht. Daarnaast organiseren we jaarlijks een MRM-dag met workshops, sportclinics, een zomerfeest en de kerstborrel. Mooie momenten om jezelf te ontwikkelen en alle collega's op een informele manier te leren kennen.