Ontwikkelmogelijkheden

Ontwikkelmogelijkheden

Wie jij bent is belangrijk

Elk individu heeft een eigen pakket aan kwaliteiten, vaardigheden, competenties en kennis. Dit pakket heeft vorm gekregen middels authentieke ervaringen en verhalen, zonder vaste vorm of inhoud. Het maakt ons als mens uniek en waardevol op een geheel eigen manier. Wij willen weten waar deze waarde ligt, wat jou uniek maakt. Bij MRM Interim & Advies begrijpen we het belang van het individu en het pakket dat zij meebrengt. Samen schatten we dit op waarde en kijken we met een reële blik naar de kansen op de arbeidsmarkt. Gezien wij graag duurzame relaties met onze collega’s aangaan, kijken wij hierin naar wat jij zowel nu als in de toekomst ambieert. 

Het is niet zonder reden dat wij onze collega’s goed kennen; bij ons ben je een naam, geen nummer. Dit komt voort uit oprechte betrokkenheid, voelbaar vanaf het eerste contact. Voor ons is arbeidsbemiddeling geen pakkethandel, maar een mogelijkheid om een rol van betekenis te spelen in de carrière van een collega, zodat zij impact kunnen maken in de maatschappij. Dat kan alleen als wij onze collega’s goed kennen. Wij steken in op persoonlijke kennismakingen om een compleet beeld te krijgen van zowel kansen als kaders. Eerlijke en transparante communicatie liggen hieraan ten grondslag als voorwaarde om in mogelijkheden te kunnen denken. 

Mogelijkheden en Maatwerk

Mogelijkheden die aansluiten op jouw ervaringsniveau, carrièrewens en randvoorwaarden maken een uitstekende match met enkel winnaars. Jij bent gelukkig in het werk en staat in je kracht. De opdrachtgever heeft een waardevolle professional om het vraagstuk te tackelen. En als cupido’s van de arbeidsmarkt halen wij voldoening uit het realiseren van deze match. 

De route richting deze match is altijd maatwerk. Mogelijk sluit jij naadloos aan op een opdracht, al is de route voor anderen niet zonder obstakels. Als jij een overstap ambieert richting een ander vakgebied of je hebt nog geen ervaring opgedaan in het publieke domein, dan kan een directe overstap moeilijk zijn. Vanuit onze expertise kijken we naar het complete plaatje en adviseren we over kansen. Hierin denken wij in mogelijkheden, niet in beperkingen. Waar sta jij in je kracht en wat heb jij nodig om dat te bereiken? Welke rol kan MRM Interim & Advies hierin spelen? Mogelijk heb je een aanvullende opleiding of cursus nodig; ook hier denken wij in mee. 

Realiseren

Denken in mogelijkheden ontstaat op basis van wederzijds vertrouwen. Vertrouwen aan de kant van de collega dat wij zorgvuldig omgaan met de kansen die zich voordoen. Vertrouwen vanuit MRM dat wij de juiste kansen kunnen creëren voor onze collega’s. Vertrouwen vanuit de opdrachtgever dat wij geschikte collega’s introduceren voor de klus die er ligt. 

Als het wederzijdse vertrouwen ervaren en uitgesproken wordt, is het tijd om te handelen. Onderstaand lees je verhalen van onze collega’s en opdrachtgevers. Verhalen die de kracht van ontwikkeling, maatwerk en succes onderstrepen:  

Denken wij binnenkort met jou mee?