Interim Professionals

Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Dienstverlening

Wij zijn actief binnen het ruimtelijk en sociaal domein van overheidsinstanties in Noord-Nederland, waarbij wij partner zijn van gemeentes, provincies, omgevingsdiensten, welzijnsorganisaties en overige lokale overheidsinstanties.  

Bij MRM staan we voor kwaliteit. Onze collega’s beschikken over uiteenlopende achtergronden en specialistische vakkennis, waarbij wij nauwkeurig kijken naar de match tussen collega en jouw specifieke opdracht. Door de brede expertise én beschikking over een breed netwerk binnen MRM, zijn er geen vraagstukken té bijzonder. We investeren in de ontwikkeling en coaching van collega’s, om hen van absolute meerwaarde te laten zijn in jouw organisatie.  

MRM is een proactieve en betrokken partner. Partners hebben een vast aanspreekpunt, die op de hoogte is van de (lokale) arbeidsmarkt, maatschappelijke ontwikkelingen en personele mogelijkheden en uitdagingen. Onze Adviseurs zijn ervaren, daadkrachtig en flexibel. We maken daarbij op efficiënte en doortastende wijze een match op zowel opdracht- als organisatieniveau. Betrokkenheid, openheid, vertrouwen en kwaliteit staan centraal in de duurzame samenwerking.  

Verder zetten we een stap extra voor goed werkgeverschap. Hierin hebben wij oog voor de individuele collega en investeren wij in een gevoel van verbinding en betrokkenheid, zinvol en uitdagend werk, sterke arbeidsvoorwaarden, een gezonde werk-privébalans en expertisebevordering. Tevreden collega’s maken vitale en gedreven collega’s die werkgeluk ervaren en duurzaam inzetbaar zijn én blijven binnen jouw organisatie.

Opdrachtgevers

Ruimtelijk Domein

Binnen het ruimtelijk domein werken beleidsadviseurs RO, vergunningverleners, juristen en teamleiders o.a. aan de onderwerpen gebiedsontwikkeling, milieu en planologisch- juridische vraagstukken. We zijn van toegevoegde waarde bij:

Z

Het opstellen van beleidsnota’s zoals grondbeleid en uitgiftebeleid, milieubeleid, economische beleid;

Z

Het uitvoeren van haalbaarheidsonderzoeken en risicoanalyses;

Z

Het opstellen van ruimtelijke onderbouwingen en het toetsen van ruimtelijke plannen;

Z

Het uitvoeren van financiële controle;

Z

Het opzetten van projectbeheersingsinstrumenten.

MRM-breed

Naast bovenstaande werkzaamheden zijn al onze collega’s inzetbaar voor:

Z

Het opzetten en effectiever maken van werkprocessen en teams;

Z

Het (inhoudelijk) begeleiden en coachen van collega’s.

Opdrachtgevers

 Sociaal domein

Binnen het sociaal domein werken beleidsadviseurs, teamleiders, juristen en consulenten o.a. aan de onderwerpen Wmo, Jeugd, Welzijn en Participatie. We zijn van toegevoegde waarde bij:

Z

Het inventariseren van bestaande hulp -of dienstverlening en het effectiever organiseren hiervan;

Z

Het creëren van een lerende organisatie die blijvend verbetert;

Z

Het monitoren en meten van de ingezette dienstverlening of interventies;

Z

Het verbeteren van de dienstverlening / zorgen voor kwaliteitsverbetering.

Wij zijn MRM

Neem contact op met onze adviseurs

Avner den Haring

Avner den Haring

Adviseur Sociaal Domein (Groningen & Drenthe)

Erwin Basic

Erwin Basic

Adviseur Sociaal Domein (Friesland, Overijssel & Flevoland)

Manon Bronsema

Manon Bronsema

Adviseur Ruimtelijk Domein

Opdrachtgevers

Maatwerktrajecten 

Ervaren collega’s die één-op-één in het gezochte profiel passen zijn niet altijd beschikbaar. Zie je als opdrachtgever, mogelijkheden tot maatwerktrajecten? Hier denken wij graag in mee! Wij hebben een rijk en warm netwerk aan o.a. junioren en zij-instromers die staan te popelen om bij de (semi-)overheid aan de slag te gaan. Daarnaast heeft MRM een verleden in de veiligheid en techniek en industrie en kunnen we daarvoor ook de juiste kandidaten leveren.

Opdrachtgevers

Neem contact met ons op 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.