9 april 2021

Adviseur

Vacature

Adviseur

Ben jij dè Adviseur voor onze klanten binnen de Overheidssector die goed is in het opbouwen en onderhouden van relaties en tevens kansen weet te creëren voor onze collega’s? Ben je een netwerker, leg je makkelijk contacten en kun je overtuigend adviseren? Dan zijn wij gemaakt voor elkaar!

Werken bij MRM

MRM werkt samen met diverse opdrachtgevers binnen zowel de overheids- als de technische sector. Wij worden betrokken bij specifieke (advies)projecten en tijdelijke of vaste formatieplekken. Wij geloven in de kracht van samenwerken met mensen die bij ons passen. Samen met jou zijn we onderscheidend in de markt op basis van persoonlijkheid en kwaliteit.

De kernwaarden van MRM – werkplezier, aandacht, humor om te lachen en toewijding – zorgen voor een prettige werksfeer waarin prestatie en ontspanning hand in hand gaan. Deze kernwaarden moeten als nieuwe medewerker van MRM in jouw intrinsieke DNA zitten.

De vacature

Als Adviseur van MRM heb je sterke communicatieve skills en kennis van onze doelgroep. Je werkt samen met andere adviseurs en recruiters aan het op- en uitbouwen van een warm netwerk van opdrachtgevers en kandidaten binnen het sociaal domein en ruimtelijke domein van de overheid. 

Je bent geïnteresseerd en op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het vakgebied. Daardoor weet jij wat er nu speelt en op termijn bij de opdrachtgever. Daarnaast weet je de ontwikkelingen vroegtijdig te inventariseren zodat jij gezamenlijk met onze recruiters de match kan gaan maken om jouw opdrachtgever te ontzorgen.

De externe collega’s van MRM worden op interim basis ingezet binnen het ruimtelijk- juridische vlak zoals stedelijke ontwikkeling, omgevingsrecht, planologie of projectleidersrollen. Binnen het Sociale Domein zijn zij actief binnen de onderwerpen jeugd, WMO, welzijn en participatie. Onze collega’s worden o.a. ingezet op projectleiders en beleid adviserende rollen en rollen in de uitvoering. Zij hebben een Bestuurs- en Staatsrecht, (Sociale) Planologie, Bouwkunde, SPH, Sociale psychologie of sociologie als opleidingsachtergrond.

Jij hebt een antenne voor kansen, mogelijkheden en weet deze te linken aan de externe (potentiële) collega’s. Aan jou de taak om contact te leggen met nieuwe en bestaande opdrachtgevers en deze enthousiast te maken voor een samenwerking met jou en MRM. Jij krijgt vrijheid om te bepalen hoe jij dit doet, maar voor ideeën en feedback kun jij altijd bij ons terecht.

Kortom

 • NJe bent verantwoordelijk voor acquisitie en relatiebeheer voor jouw regio
 • NJe adviseert opdrachtgevers als het gaat om interim- en adviesopdrachten
 • NJe bent competitief en creatief ingesteld, werkt resultaatgericht en denkt in kansen en mogelijkheden
 • NJe gaat voor tevredenheid van zowel onze collega’s als opdrachtgevers
 • NJe zorgt voor (project)begeleiding van de onze collega’s op lopende opdrachten
 • NJe voert evaluatiegesprekken met onze collega’s en opdrachtgevers
 • NJe bent een ontdekker, vragen kan altijd nog
 • NJe werkt intensief samen in een hecht team
 • NJe bent betrokken bij de ontwikkeling, groei en koers van MRM

Jouw profiel

 • NEen afgeronde relevante HBO opleiding
 • NKennis, ervaring of affiniteit met arbeidsbemiddeling
 • NErvaring met het Ruimtelijke en/of Sociale Domein binnen de Overheid is een pré
 • NKwaliteiten die jou als adviseur en verbinder typeren

Wat wij bieden

 • NUitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij jouw kennis en ervaring
 • NWerken in een platte, groeiende organisatie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en ruimte om hierin mee te groeien.

Interesse? Wij horen graag van jou!

Team MRM

Wil je graag op een van onze vacatures reageren?

Laat je gegevens achter op dit formulier, dan nemen we contact met je op.