Bedrijfsvoering

Bedrijfsvoering

Collega’s bij MRM Interim & Advies zijn actief bij de (semi-)overheid, waaronder gemeentes, provincies en omgevingsdiensten in Noord-Nederland. Allen gedreven vanuit inhoud met als ambitie Nederland mooier en beter te maken. Binnen Bedrijfsvoering zijn wij onlangs gestart in de volledige breedte van het werkveld.

Onze collega’s zijn o.a.:

Z

HR-adviseurs;

Z

Communicatie-adviseur / -medewerkers;

Z

Financieel controllers;

Z

Financieel adviseurs;

Z

ICT-medewerkers;

Z

Huisvestingsadviseurs;

Z

Facilitair medewerkers;

Z

Directeurs / Managers / Teamleiders;

Z

Inkopers.

Op de volgende

 Vakgebieden

HRM;

ICT;

Finance;

Facilitair;

Communicatie;

Inkoop.

Bedrijfsvoering

Team

Onlangs is het onderdeel Bedrijfsvoering officieel gestart binnen MRM. We zijn een club met vakinhoudelijke mensen en delen de kernwaarden die ten grondslag liggen aan de cultuur binnen MRM: (werk)plezier, nuchter en verbonden. Vanuit de verbinding zoeken onze collega’s elkaar graag op tijdens zowel formele als informele gelegenheden. De open sfeer maakt dat er contact wordt gelegd bij uitdagende vraagstukken; elkaar ondersteunen en het delen van kennis zijn belangrijke bouwstenen binnen het team. 

Vanuit Bedrijfsvoering bieden we advies en ondersteunen we op interimbasis onze opdrachtgevers in de (semi-) overheidsbranche. Met advies richten we ons o.a. op mediation en mobiliteit. Qua interim ondersteuning zijn er diverse interimopdrachten die wij bemensen met onze professionals. Veelal betreft het hier MRM’ers die bij ons in vaste dienst zijn en vanuit hun ervaring en kennis en kunde tijdelijke opdrachten bij onze opdrachtgevers invullen. Kijk voor meer informatie ook naar de vacatures op deze website.