MRM

MRM verbindt binnen veiligheid en techniek!

Veiligheid & Techniek

Interim

Wil jij jouw talent en kennis optimaal benutten en inzetten in een afwisselende werkomgeving en projecten? Ben jij op zoek naar flexibiliteit, maar ook de zekerheid van een vaste basis en salaris? Dan is werken bij MRM iets voor jou!

Lees meer..

Advies

Adviestrajecten bieden we in vele vormen aan. Soms is een gesprek voldoende om een vraagstuk op te lossen. In het andere gevallen is de probleemstelling  complexer en vraagt de oplossing ervan langere tijd.. 

Lees meer..

Veiligheid & Techniek

Wat wij voor jou doen.

Inhoudelijk boeiende en passende functies binnen veiligheid of techniek lijken tegenwoordig in overvloed aanwezig te zijn, echter is het matchen met een werkgever een zorgvuldig proces dat goed begeleid moet worden. Ook je ambities omzetten in concrete en heldere doelen lijkt makkelijker gezegd dan gedaan. MRM begeleidt en adviseert in deze zoektocht.

De eerste kennismaking met MRM verloopt via onze één van onze Hunters, die gespecialiseerd zijn in banen binnen de veiligheid en techniek. Vanuit ervaring en op basis van inhoud wordt het eerste contact gelegd. We houden van een persoonlijke benadering en leren je graag kennen. Het ontdekken van de mens achter het CV, je drijfveren en de baan waar je het meest gelukkig van wordt is het startpunt van het gesprek. Daarna ontmoet je onze Adviseurs. Samen stippelen jullie de volgende stap in je loopbaan uit. De Adviseur opent de deuren voor jou bij nieuwe opdrachtgevers en helpt je aan een nieuwe uitdaging. Persoonlijke begeleiding staat bij ons hoog in het vaandel. Van het sollicitatiegesprek tot op de werkvloer, MRM is er voor jou!