MRM

MRM verbindt binnen veiligheid en techniek!

MRM Interim

Wil jij jouw talent en kennis optimaal benutten en inzetten in een afwisselende werkomgeving en projecten? Ben jij op zoek naar flexibiliteit, maar ook de zekerheid van een vaste basis en salaris? Dan is werken bij MRM iets voor jou!

Onze kracht is het matchen van de juiste professionals en specialisten met de juiste organisaties, klantvragen en opdrachten.

Veiligheid & techniek

Waarom in dienst bij MRM?

Naast ons actieve netwerk binnen opdrachtgevers en (interim) professionals, bieden wij jou de mogelijkheid om jezelf te ontplooien als mens en als professional. Denk hierbij aan coaching, kennisdeling, doorgroeimogelijkheden en loopbaanbegeleiding.

Kortom, detachering bij MRM biedt jou:

  • Boeiende opdrachten bij vooraanstaande bedrijven en instellingen;
  • Flexibiliteit en gevarieerde opdrachten met zekerheid vanuit MRM;
  • Een werkgever die in de breedte met jou meedenkt, dit kan zijn als het gaat om (persoonlijke) ontwikkeling, opleiding, kennisdeling en loopbaanbegeleiding;
  • Een ondernemende werkgever met een open, persoonlijke, gelijkwaardige benadering en cultuur.

Veiligheid & techniek

Ik ben een professional

Het vinden van werkgeluk is over het algemeen een zoektocht die zorgvuldig en weloverwogen tot stand komt. Werken bij MRM biedt jou een persoonlijke benadering, de mogelijkheid op ontwikkeling en een diversiteit aan interessante opdrachten bij onze opdrachtgevers in de profit- en non-profitsector.

Persoonlijk in contact komen met één van onze adviseurs is daarbij het begin. Daarna inventariseren wij jouw competenties, drijfveren en behoeften, zullen wij jouw persoonlijk profiel optimaliseren en dit koppelen aan de kansen en mogelijkheden binnen de arbeidsmarkt en de opdrachtgevers van MRM. Ook word jij persoonlijk begeleid in het proces om tot een passende opdracht te komen. Hoe dit in zijn werk gaat staat hieronder beschreven.

Eerste contact

Tijdens het eerste contact zal er telefonisch overleg zijn waarin gekeken wordt of we bij elkaar zouden kunnen passen. Er wordt in het kort gekeken naar of de inhoud en ambities van beide partijen op elkaar aansluiten.

Kennismakingsgesprek

Tijdens de kennismaking wordt er door één van onze (senior) recruiters ingezoomd op jouw behoeften, drijfveren en competenties. Er wordt gekeken of deze aspecten aansluiten bij die van MRM en vanzelfsprekend vertellen we jou meer over onze organisatie & werkwijze.

w

Vervolggesprek

Na een positief kennismakingsgesprek zal er in het tweede gesprek dieper ingezoomd worden op jouw drijfveren en ambities en wordt de koppeling gemaakt naar de mogelijkheden binnen MRM. Als het gevoel van beide kanten positief is gaan we verder in gesprek om te kijken of we jou aan ons team kunnen toevoegen.

Toegegevoegd aan het team

Je bent onderdeel geworden van het MRM team! De gezamenlijke doelen en strategie worden geconcretiseerd en je wordt in contact gebracht met collega’s binnen het team van MRM.

Netwerken, gesprekken & opdrachten

Jouw persoonlijke profiel wordt geoptimaliseerd en interessante opdrachtgevers worden met jou doorgenomen. De adviseurs leggen contacten met onze opdrachtgevers, houden je op de hoogte van de status en zorgen ervoor dat je op gesprek mag bij één van onze opdrachtgevers. In dit traject zal je volledig begeleid worden door MRM zodat je goed voorbereid op gesprek gaat. Dit alles leidt tot een mooie opdracht bij onze opdrachtgever!